Select Windows Bijster

Sinds kunststof een enorme vlucht heeft genomen, zocht aannemer Bob Bijster een goede en betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen Hillegom

Nét op dat moment was de marketingorganisatie Select Windows op zoek naar een partner die Hillegom (Duin- en Bollenstreek) voor haar rekening wilde nemen. Dat liet Bob zich maar een keer zeggen. Omdat de producten van Select Windows perfect aansluiten bij Aannemersbedrijf Bijster startte hij daarnaast in 2003 Select Windows Bijster.

Kozijnen voorzien van de beste keurmerken

Select Windows Bijster verkoopt de best verkrijgbare kunststof kozijnen in de markt. Gemaakt van de kwalitatieve Duitse Schüco kozijnprofielen. Daarnaast beschikken de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien over alle keurmerken zoals het VKG, SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Van advies tot oplevering

Doordat Bijster een relatief klein bedrijf is, komt u Bob tegen bij zowel het adviesgesprek, de aanschaf, het inmeten en het bestellen. Onze eigen vakkundige, geschoolde monteurs plaatsen zelf, uiteraard volgens VKG-voorschriften en onder begeleiding van Select Windows Bijster. U heeft dus te maken met één aanspreekpunt. Uiteraard wordt op kantoor alles beheerd en vastgelegd en op deze manier is er altijd iemand die u kan helpen.

Bouwkundig en servicegericht

Dankzij Bobs bouwkundige achtergrond en zijn jarenlange ervaring als timmerman/aannemer geeft u uw verbouwing zorgeloos uit handen. U kunt rekenen op de juiste adviezen. Bijster staat bekend om kwaliteit, eerlijk advies en servicegerichtheid.

Meer informatie?

Woont u in de regio Hoofddorp, Nieuw Vennep, Vogelenzang of Bennebroek en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12 D in Hillegom. U bent van harte welkom en we informeren u graag over de mogelijkheden voor uw woning.

Garantievoorwaarden:

 • 15 jaar garantie op de kunststof kozijnen;
 • 15 jaar garantie op de matte- en/of houtnerffolie;
 • 10 jaar verzekerde garantie op hout;
 • 10 jaar garantie op het hang en sluitwerk van draaikiepramen (Roto);
 • 10 jaar garantie op het isolatieglas;
 • 10 jaar garantie op de montage;

Overige garanties:

Voor de overige garantie hanteren wij de fabrieksgaranties.

8 zekerheden om te kiezen voor Select Windows Bijster, u zult verbijsterd staan!

 1. Bijster bestaat al 15 jaar. Dit komt door tevreden en enthousiaste klanten. Wilt u een referentie? Welkom!
 2. Bijster heeft een bouwkundige achtergrond én een eigen aannemersbedrijf.
 3. U kiest voor echte kwaliteit met maar liefst 15 jaar garantie op uw kunststof kozijnen én de kleur.
 4. U heeft de mogelijkheid alle producten te bezichtigen en te testen in onze speciaal hiervoor ingerichte showroom
 5. Bijster is VKG Keurmerk (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) lid. Meer info? http://www.vkgkozijn.nl/leveranciers/Select-Windows-Bijster-109
 6. Uw Schüco kunststof kozijnen en glas zijn voorzien van belangrijke keurmerken die u kwaliteit, kleurzekerheid en volop garantie bieden.
 7. Alle montagewerkzaamheden worden door vakkundig en speciaal gecertificeerde eigen monteurs verricht.
 8. Altijd eerlijk advies en één aanspreekpunt: van advies tot oplevering.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.