Investeer in een energiezuinige woning met de energiebespaarlening

Er zijn tal van mogelijkheden om te besparen op energie. Echt slim investeren doet u door uw woning goed te isoleren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien, met HR++ of zelfs triple glas. U zult dat merken aan uw energierekening.

Verduurzaam uw woning tegen een aantrekkelijke rente

De energiebespaarlening (verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds) is door de overheid in het leven geroepen om tegen aantrekkelijke voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning te kunnen financieren. U bespaart (afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt) dusdanig op uw energierekening dat u er in veel gevallen de maandelijkse rente van uw Energiebespaarlening mee kunt betalen.

Familie van Steen uit Hillegom over de energiebespaarlening:

“Wij wilden al langer de houten kozijnen en schuifpui van onze woning vervangen door kunststof, maar dat bleek best wel wat te kosten. Met rotte kozijnen blijven zitten, was geen optie. Tijdens het gesprek met Bijster Kozijnen werden we gewezen op de Energiebespaarlening. Daarmee hebben we vervolgens kunststof kozijnen, ramen, deuren en een kunststof hefschuifpui aangeschaft. We houden ons spaargeld beschikbaar voor onvoorziene uitgaven en betalen nu maandelijks €107,- voor een gerenoveerde woning. Maar doordat onze energierekening met 25% gedaald is, verdient de lening zichzelf terug.”

Kenmerken van de Energiebespaarlening:

  • u kunt tot maximaal € 25.000 lenen (ZEP+/Nul op de Meter tot maximaal € 65.000,-);
  • u betaalt een aantrekkelijke rente (momenteel vanaf 1.9%), die gedurende de hele looptijd van uw lening vaststaat;
  • u kunt gedurende de looptijd de lening boetevrij aflossen (deels of helemaal).
Select Windows Bijster Hillegom - investeer slim

Meer informatie over de energiebespaarlening?

Wilt u meer weten over eventuele subsidies of de energiebespaarlening? Bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom voor een advies op maat. Wij werken samen met het Nationaal Energiebespaarfonds en vertellen u graag over de mogelijkheden. Er zijn overigens ook mogelijkheden voor VvE’s.