Keurmerk, service, garantie

Het is altijd verstandig de kwaliteit, garantie, service en betrouwbaarheid van verschillende aanbieders te onderzoeken; zeker bij een investering in kozijnen voor uw woning. Bijster Kozijnen is lid van het VKG, de branchevereniging voor kunststof gevelelementen waartoe kunststof kozijnen natuurlijk behoren. Wij werken uitsluitend met producten van A-kwaliteit.

Wij kennen onze producten en hebben ruim 20 jaar ervaring en van daar uit voorzien we u van deskundig advies op maat. Vraag daarom gerust naar onze keurmerken en onze voorwaarden voor service en garantie. U kunt ook altijd vragen naar referenties in de regio Duin- en Bollenstreek.

VKG Keurmerk

Select Windows Bijster is lid van branchevereniging VKG Keurmerk

Zowel de kunststof kozijnen, het productieproces in de Select Windows fabriek en onze eigen monteurs hebben dan ook het VKG Keurmerk. Dit betekent dat een onafhankelijke partij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) de kwaliteit in het proces controleert. U bent ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen vakkundig door onze eigen monteurs geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG***-keurmerk

Politiekeurmerk-logoVoor zowel onze kozijnen voor ramen als kozijnen voor deuren geldt dat wij deze afwerken met het juiste beslag en hang- en sluitwerk. Praktisch in gebruik, veilig en inbraakwerend. Dat kunt u opmaken uit het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Al onze kunststof deuren zijn standaard uitgevoerd met inbraakwerend deurbeslag met SKG***-keurmerk.

KOMO keurmerk

De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien uit de Select Windows fabriek zijn voorzien van het KOMO-keurmerk. KOMO is in Nederland dé expert op het gebied van gecertificeerde producten en processen. De afgegeven certificaten zorgen ervoor dat u op de kwaliteit van de producten en processen kunt vertrouwen. KOMO staat voor onafhankelijke getoetste kwaliteit en veiligheid.

Garanties van Select Windows kozijnen:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen;
  • 15 jaar garantie op kleur/structuur;
  • 10 jaar garantie op montage;
  • Voorzien van het VKG Keurmerk.

Garantie overige producten

Op elk product dat u bij ons aanschaft zit garantie. Het verschilt per product en soms ook per onderdeel. Ook op de montage verlenen wij garantie en mocht u na het verlopen van de termijn tegen problemen aanlopen, dan helpen we u ook nog graag! Neem dan contact op via het service formulier op deze website.

Service

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de kozijnen, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen, of gebruik maken van het service formulier op de website. Houdt hierbij altijd het papierwerk met uw klantnummer, besteldatum en dergelijke bij de hand.