Kunststof kozijnen uit Hillegom

Wij produceren onze kunststof kozijnen (op basis van Schüco profielen) in onze eigen moderne Nederlandse fabriek via Select Windows. Kunststof kozijnen zijn vandaag de dag nauwelijks meer te onderscheiden van de traditionele houten kozijnen. Dit komt onder meer door de het verdiepte profiel en de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en het toepassen van LIGNA structuur.

Wel de looks, niet het onderhoud

Uw kunststof kozijnen krijgen met de zijdeglans vlammende houtnerfstructuur van LIGNA de traditionele en robuuste uitstraling van hout. Sterker nog: het verschil tussen kunststof en hout is niet langer zichtbaar. U profiteert dus van de uitstraling van hout met de voordelen van kunststof (duurzaam, sterk isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm). Schilderen is verleden tijd. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Nieuw: meer keuze in uitstraling en betere isolatie

Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor een kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past. Dit isoleert nog eens extra. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit 6 graden (Hollands Blok) of 15 graden (Hollands Facet). 

Een andere innovatie is het zogenaamde Select Windows Energie Kozijn; een kozijn dat qua u-waarde voldoet aan de eisen van passief wonen.

Select Windows - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent

Kunststof kozijn met isolatieglas

Als u uw kunststof kozijn combineert met het juiste isolatieglas, dan heeft u dubbele winst. Qua beglazing heeft u onder andere de keuze uit standaard HR++ isolatieglas, zonwerend glas, gelaagd of gehard veiligheidsglas, triple glas of zelfs glas-in-lood. Wij adviseren u graag over het glas dat het beste past bij uw woonsituatie, woonwens en smaak.

Kunststof raam met 4 ventilatiestanden

Op onze kunststof draaikiepramen zitten standaard vier ventilatiestanden. U kiest dus zelf óf en hoeveel u wilt ventileren. Passen houten of aluminium kozijnen beter bij uw woning? Dan gaan we daarvoor. We kijken altijd wat voor úw woonsituatie het beste is.

Kunststof raam met insectenhor

Een insectenhor kan toegepast worden bij alle naar binnendraaiende ramen en is met een simpele handeling te plaatsen of te verwijderen. De inzethoren hebben grijs gaas en zijn in een groot aantal standaard kleuren leverbaar. Daarnaast zijn ze uiteraard leverbaar in een RAL-kleur naar keuze.

Voordelen van kunststof kozijnen

  • tot 15 jaar garantie op uw kunststof kozijnen én de kleur;
  • 10 jaar garantie op de montage;
  • gemaakt van Duitse Schüco profielen;
  • keuze uit 150 kleuren (houtnerf, mat of metallic structuur);
  • volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Verduurzaam uw woning tegen een aantrekkelijke rente 

De energiebespaarlening  is door de overheid in het leven geroepen om tegen aantrekkelijke voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning te kunnen financieren. U bespaart (afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt) dusdanig op uw energierekening dat u er in veel gevallen de maandelijkse rente van uw Energiebespaarlening mee kunt betalen.

Meer informatie?

Woont u in de regio Nieuw Vennep, Noordwijkerhout, Vogelenzang of Lisse en kiest u voor kunststof kozijnen met weinig onderhoud, maximaal wooncomfort en optimale veiligheid? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12 D in Hillegom. U bent van harte welkom en we informeren u graag over de vele mogelijkheden.