Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Showroombezoek op afspraak

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten staat voorop. Onze showroom is weer geopend op afspraak. Team Select Windows Bijster staat op een veilige en gezonde manier voor u klaar. Tijdens een afspraak in de showroom kunt u veilig onze showroom bekijken samen met onze adviseur. Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen in de showroom zodat er voldoende afstand bewaard kan worden tot elkaar. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar om een afspraak te maken.
Kijk voor onze actuele openingstijden op de contactpagina.

Werkwijze

  • Op dit moment ontvangen we alleen bezoek in de showroom op afspraak
  • Een mondkapje is verplicht bij het betreden van de showroom
  • We monitoren de gezondheid van onze medewerkers, iedereen met lichte klachten blijft zoals voorgeschreven door het RIVM thuis.
  • In onze showroom staat desinfecterende handgel of bieden we u de mogelijkheid om uw handen te wassen.
  • Heeft u een afspraak staan aan huis en heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, hoesten en koorts? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten.
  • We wassen onze handen met grote regelmaat.

Afspraken bij u thuis

Montages, maar ook inmetingen en opnames, kunnen doorgang vinden bij u thuis wanneer er voldoende afstand bewaard wordt en we samen de maatregelen van het RIVM in acht nemen.

  • Wij werken volgens het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.
  • Onze monteurs en adviseurs komen bij u thuis in goede gezondheid, dragen mondkapjes en ontsmetten hun handen.
  • Wij vragen u om u in een andere ruimte op te houden dan waar de montage of opname plaatsvindt.

Wat vragen we van u?

Afspraak maken

Wij ontvangen u graag in de showroom op afspraak. Wilt u van tevoren bellen voor een afspraak? U kunt ook een bericht achterlaten per mail en we bellen u spoedig terug om een afspraak te maken.

Team Select Windows Bijster

Thanks!

Showroom open op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen om gebruik te maken van ons contactformulier.