Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Showroom open – bezoek op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Kijk voor onze actuele openingstijden op de contactpagina.

Werkwijze

  • Wij werken volgsn het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.
  • On ze monteurs en adviseurs komen bij u thuis in goede gezondheid en houiden zich aan de basismaatregelen (afstand houden, hygiëne, etc)
  • We monitoren de gezondheid van onze medewerkers, iedereen met lichte klachten wordt getest.
  • Heeft u een afspraak staan aan huis en bent u of is één van uw gezinsleden positief getest? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten.

Afspraken bij u thuis

Montages, maar ook inmetingen en opnames, kunnen doorgang vinden bij u thuis wanneer er voldoende afstand bewaard wordt en we samen de maatregelen van het RIVM in acht nemen.

  • Wij werken volgens het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.
  • Onze monteurs en adviseurs komen bij u thuis in goede gezondheid, en houden zich aan de basisregels ten aanzien van afstand, hygiëne etc.

Afspraak maken

Wij ontvangen u graag in de showroom op afspraak. Wilt u van tevoren bellen voor een afspraak of gebruik maken van ons contactformulier? U kunt ook een bericht achterlaten per mail en we bellen u spoedig terug om een afspraak te maken.

Team Select Windows Bijster

Thanks!

Showroom open - bezoek op afspraak

Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.