Dakkapellen: meer daglicht en ruimte

Wilt u op zolder een extra kamer? Met een dakkapel kunt u uw ruimte eenvoudige vergroten en verbeteren. Sinds 1 november 2014 heeft u geen vergunning meer nodig om uw zolderruimte groter en lichter te maken.

Meer wooncomfort

Een krappe zolder tovert u met een goed ontworpen dakkapel eenvoudig om tot een volwaardige kamer. Dankzij de extra ruimte en licht profiteert u vanaf dag 1 van een verbetering van uw wooncomfort. De extra bruikbare vloeroppervlakte telt u bij uw woning op. Uw huis is direct meer waard.

Dakkapel: in één dag geplaatst

Wij maken uw dakkapel op maat in onze Nederlandse fabriek. Vervolgens plaatsen wij uw dakkapel inclusief kunststof kozijn en isolatieglas in slechts één dag. Indien gewenst werken we de binnen- en/of buitenkant vakkundig voor u af. Denk aan binnen afwerking, een vensterbank en een ingebouwd rolluik.

Duurzame dakkapellen

Voor de productie van uw dakkapel gebruiken we duurzame materialen zoals lood, zink en EPDM dakbedekking. Daarnaast staan onze dakkapellen bekend om een zeer hoge isolatiewaarde. Het dak heeft een gemiddelde warmteweerstand van 6.0 m2 k/w RC en voldoet hiermee aan de laatste eisen van het Bouwbesluit.

Eventuele bouwkundige werkzaamheden

Heeft u een speciaal dakvlak, dan kunnen wij uw dakkapel traditioneel op het dak opbouwen. Of wilt u behalve een dakkapel ook een muurtje plaatsen of verwijderen, uw washok of opbergschotten (ver)plaatsen op uw zolder? Ook deze bouwkundige werkzaamheden zijn voor ons  geen probleem.

Voordelen dakkapellen:

Meer informatie?

Woont u in de regio Hoofddorp, Nieuw Vennep, Lisse, Bennebroek en Cruquius en streeft u ook naar meer wooncomfort? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. Ons deskundige team adviseert u graag over alle mogelijkheden en voordelen.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.