Keralit gevelbekleding

Voor de waarde van uw woning is ook de juiste gevelbekleding van groot belang. De afwerking is écht de finishing touch en bepaalt de uitstraling van uw gehele woning.

Onderhoudsarme gevelbekleding

Wij begrijpen dat u zo min mogelijk onderhoud wenst van uw gevelbekleding. Ook snappen we goed dat u weinig zin heeft om uw gevel en dakrandpanelen te schilderen. Wij gebruiken hoofdzakelijk schrootjes uitgevoerd in onderhoudsarm kunststof (Keralit). U hoeft dus niet meer de ladder op met een pot verf.

Looks van hout

U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment kleuren en houtnerf structuren (hetzelfde als onze kunststof kozijnen). Uw gevel bekleding en dakrandbekleding heeft dus de looks van hout met het gemak van kunststof. Jaar na jaar behoudt u de krachtige uitstraling. Keralit gaat lang mee en is nog milieuvriendelijk ook. Keralit is van een hoogwaardige kunststof gemaakt waardoor het tegen álle weersinvloeden kan.

Geen naden, schroef en boorgaten

Keralit is een perfecte aanschaf. Omdat de panelen 6 meter lang zijn, monteren onze monteurs uw panelen dankzij een uniek clipsysteem zonder naden, schroef- en boorgaten.

Wij bieden onze Keralit gevel bekleding aan in de volgende varianten:

Zie ook Keralit.nl

Voordelen gevelbekleding en dakrandpanelen:

Meer informatie?

Woont u in de regio Lisse, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Bennebroek en Vogelenzang en bent u ook benieuwd naar onze prijzen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. Ons deskundige team adviseert u graag over alle mogelijkheden en voordelen.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.