Duurzaam renoveren

Volgens het akkoord van Parijs moeten we in Nederland in het jaar 2050 energieneutraal zijn. Bij nieuwbouw zitten we vast aan het Bouwbesluit en wordt automatisch luchtdicht gebouwd, maar in bestaande bouw moeten we zelf aan de slag.

Energieneutraal wonen in bestaande bouw is mogelijk met bijvoorbeeld zonnepanelen en een warmtepomp, maar begin vooral bij het begin: isoleren. De opgestookte warmte die uw woning niet kan verlaten, hoeft u namelijk niet op te wekken.

Lage U-waarde

Omdat ramen vaak de plekken zijn waar warmteverlies optreedt, is hier veel winst te behalen. De ultieme combinatie is daarom het gebruik van kunststof kozijnen met het juiste isolatieglas. Samen zorgt voor een enorme lage U-waarde. Dit betekent dat er amper warmte ontsnapt. Dát is nog eens duurzaam!

Isolatieglas

Om volledig afgestemd te zijn op de toekomst hebben wij unieke onderhoudsarme kozijnen waar zelfs triple glas moeiteloos inpast. Wellicht gaat u nu nog voor HR++ glas, maar het is handig om te weten dat u later met dezelfde kozijnen kunt overstappen naar het extra warmte- en geluidsisolerende triple glas. Dit isolatieglas past namelijk niet in standaard kozijnen.

Profiel naar keuze

U kiest zelf de kleur en structuur van uw onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Ook is de keuze aan ú wat voor uitstraling van de profielen u wenst. Houdt u van een wat rechter profiel dan gaat u voor het Hollands Blok, anders is het Hollands Facet of het Hollands Accent profiel iets voor u.
Het Hollands Blok of Hollands Facet heeft maar liefst 7 isolatiekamers. Met triple glas zijn deze profielen de meest ultieme combinatie. Met dit Energie Kozijn behaalt u namelijk een U-waarde van maar liefst 0,9W/m2K. Ideaal om energieneutraal te wonen.

kies duurzaam. kies sterk isolerende kozijnen - Select Windows Bijster Hillegom-energiekozijn

Hollandse Hoek®

Wat ál onze profielen (behalve een enorme isolatie) gemeen hebben, is de uitstraling van hout. Dat komt mede dankzij de rechte hoekverbindingen, ofwel de Hollandse Hoek®. Ondanks dat ze een houtuitstraling hebben, hoeft u deze duurzame kozijnen nooit meer te schilderen.

Duurzaam renoveren

Bent u voornemens om uw woning te renoveren? Doe dit dan toekomstbestendig. Bijvoorbeeld met kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui in combinatie met isolatieglas. Doordat u duurzaam bezig bent, is de kans groot dat u hiervoor ISDEsubsidie ontvangt. Ook zijn er vaak lokale subsidies te verkrijgen. De overheid doet er alles aan om duurzaam verbouwen te motiveren. Wanneer u niet voldoende middelen heeft om de investering voor te schieten, kunt u altijd nog gebruikmaken van de Energiebespaarlening die door de overheid beschikbaar is gesteld.

schueco-logo - Select Windows Bijster Hillegom
Logo Energie kozijn fc - Select Windows Bijster Hillegom

Thanks!

Showroom open

Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.