Werkwijze Select Windows Bijster

We hopen dat onze website, een aanbeveling van een buurvrouw, vriend of familielid, of een advertentie van ons u geïnspireerd heeft voor een kennismaking met ons. Daarom leggen we graag onze werkwijze in vijf stappen- van inspiratie naar montage- bij Select Windows Bijster uit!

Van inspiratie naar montage in 5 stappen:

 1. U wint woonadvies in bij onze adviseur
  In een persoonlijk adviesgesprek –bij u thuis of in onze showroom– worden uw wensen besproken en worden bijvoorbeeld de situatie bij u thuis en de ligging en constructie van uw woning bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, inclusief vrijblijvende offerte, die we graag met u bespreken.
 2. Technisch inmeten
  Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. Het inmeten wordt gedaan door onze werkvoorbereider. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen kozijnen, dakkapel of andere product straks precies past en veel woongenot oplevert!
 3. Productie in moderne Nederlandse fabriek
  In de Select Windows fabriek in Noord-Holland gaan we aan de slag om uw gekozen kozijnen, ramendeurenschuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.
 4. Montage planning
  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een montageplanning. We leggen uit hoe de montage in zijn werk gaat en we spreken een week af waarop onze monteurs bij u thuis komen monteren. Twee weken van te voren bespreken we met u de exacte montage dag en tijd.
 5. Monteren en genieten
  Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar onze VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!
Thanks!

Showroom open

Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.