Werkwijze Bijster Kozijnen

We hopen dat onze website, een aanbeveling van een buurvrouw, vriend of familielid, of een advertentie van ons u geïnspireerd heeft voor een kennismaking met ons. Daarom leggen we graag onze werkwijze in vijf stappen- van inspiratie naar montage- bij Bijster Kozijnen uit!

Van inspiratie naar montage in 5 stappen:

 1. U wint woonadvies in bij onze adviseur
  In een persoonlijk adviesgesprek –bij u thuis of in onze showroom– worden uw wensen besproken en worden bijvoorbeeld de situatie bij u thuis en de ligging en constructie van uw woning bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, inclusief vrijblijvende offerte, die we graag met u bespreken.
  Select Windows Bijster
 2. Technisch inmeten
  Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. Het inmeten wordt voornamelijk gedaan door Bob. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen kozijnen, dakkapel of andere product straks precies past en veel woongenot oplevert!
  Select Windows Bijster
 3. Productie in moderne Nederlandse fabriek
  In de Select Windows fabriek in Noord-Holland gaan we aan de slag om uw gekozen kozijnen, ramendeurenschuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.
  Select Windows fabriek in Zwaag
 4. Montage planning
  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een montageplanning. We leggen uit hoe de montage in zijn werk gaat en we spreken een week af waarop onze monteurs bij u thuis komen monteren. Twee weken van te voren bespreken we met u de exacte montage dag en tijd.
  Select Windows Bijster
 5. Monteren en genieten
  Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar onze VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!
  Select Windows Bijster - Montage