Werken bij Select Windows Bijster

Bij Select Windows Bijster staat alles in het teken om de klant fijner en comfortabeler te laten wonen. Daar doen we geen concessies in. Daarom hebben we zoveel tevreden klanten, genieten we van goede mond-tot-mond reclame en bestaan we al ruim 20 jaar.

Select Windows Bijster werkt enkel met topproducten. Onze kunststof kozijnen komen uit onze Select Windows fabriek in Noord-Holland en zijn gebaseerd op Schüco profielen, de vouwwanden zijn van het merk Solarlux, dakkapellen zijn van Topkapel voorzien van kunststof Select Windows ramen en het isolatieglas van Pilkington. Natuurlijk met de service- en garantievoorwaarden die bij een topmerk horen.

Maar met alleen deze A-merken ben je er nog niet. De beloften die in de showroom gemaakt worden, maakt ons montageteam dagelijks waar. Omdat ons team goed op elkaar ingespeeld is, lukt dit elke keer. Ook de gereedschappen zijn tiptop in orde. Bovendien worden alle monteurs standaard VKG opgeleid en als ze meer of andere vaardigheden willen ontwikkelen, kan dat intern of via een extra scholing bij onze leveranciers.

Goede opleidingsmogelijkheden

Wij willen onze medewerkers laten groeien. En dat op een gezonde manier. We hebben aandacht voor arbo-eisen, want niemand wordt er wijzer van als je door een blessure thuis komt te zitten met bijvoorbeeld rugklachten. Onze monteurs hoeven niet voor dag en dauw aan de andere kant van het land te monteren. Alle particuliere klanten bevinden zich in de duin- en bollenstreek of Haarlemmermeer. Lekker dichtbij. En dat in combinatie met goede opleidingsmogelijkheden. Alle ingrediënten om te solliciteren naar een leuke en goede functie zijn ruimschoots aanwezig.

Wil jij werken bij Select Windows Bijster?

Wij zijn altijd op zoek naar goede monteurs en verkoopmedewerkers. Eigenaar Bob van Select Windows Bijster maakt graag tijd voor een goed gesprek. Neem gerust contact met hem op of bel 0252-534772 als jij jezelf bij Select Windows Bijster ziet werken of als je meer wilt weten over kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Vacature Kozijnenmonteur / ZZP'er - Select Windows Bijster

Thanks!

Showroom open

Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.