Isolatieglas voor kunststof en houten kozijnen

Een kunststof kozijn isoleert uitstekend, maar ook de juiste beglazing is van belang om zo min mogelijk warmte te laten ontsnappen. We stoken immers niet voor de mussen. Wij adviseren u graag over HR++ glas in uw kunststof ramen, deuren of schuifpui. Ook is het mogelijk om in uw bestaande houten kozijnen de beglazing te vervangen.

Verschillende soorten isolatieglas

Naast standaard HR++ isolatieglas zijn we namelijk ook volledig thuis in geluidsisolerend glas, brandwerend glas, gelaagd glas, verwarmd glas, gehard glas en zonwerend glas. Wanneer u wilt, plaatsen we zelfs zonwering of raamdecoratie tússen de ruiten (Screenline® van Pilkington).

Raamdecoratie of zonwering tússen het glas

Bij Pilkington Insulight™ met Screenline® zit uw zonwering of raamdecoratie tussen het glas gemonteerd. Dit innovatieve systeem van Pilkington is volledig geïntegreerd en vrij van onderhoud. De jaloezieën zijn door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. U bedient de jaloezie of plissé black-out handmatig of elektrisch.

Jaloeziëen tússen isolatieglas

De jaloezie is door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Screenline® is prima toepasbaar in eigenlijk al uw kamers in huis.

Plissé black-out tussen isolatieglas

Plissé black-out is een dubbele honingraad stof. Dit systeem wordt dankzij de 100% verduisterende stof vaak toegepast in slaapkamers en is door een bediening optrekbaar.

Voordelen isolatieglas:

  • keuze uit veel soorten beglazing;
  • hoge isolatiewaarde i.c.m. een kunststof kozijn;
  • vakkundige montage;
  • besparing op uw energiekosten;
  • mogelijk i.c.m. Screenline® binnenzonwering tússen het glas.

Meer informatie?

Woont u in de regio Nieuw Vennep, Noordwijkerhout, Vogelenzang of Lisse en wilt u meer informatie over de ruime keuze in isolatieglas of Screenline® binnenzonwering? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12 D in Hillegom. U bent van harte welkom en we informeren u graag over de vele mogelijkheden.