Voordelen van het VKG Keurmerk

Kunststof kozijnenramendeuren of schuifpuien kopen, is geen dagelijkse bezigheid voor u. Voorkom problemen en koop uw producten bij een bedrijf dat het VKG Keurmerk mag dragen, zoals Bijster Kozijnen.

Waarborgfonds

Select Windows Bijster is lid van branchevereniging VKG KeurmerkNaast een garantie op een kwalitatief goed product en een vakkundig uitgevoerde montage heeft branchevereniging VKG Keurmerk ook het VKG Waarborgfonds opgezet. Als lid van het VKG voldoen wij al aan een groot aantal kwaliteitseisen en de daarbij behorende keuringen. Met het waarborgfonds verzekert het VKG Keurmerk uw aanbetaling en garantie. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat uw opdracht wordt uitgevoerd op basis van uw wensen en vastgelegde afspraken. U bent daardoor niet enkel afhankelijk van de garanties die wij bieden bij aankoop, maar ook verzekerd van het nakomen ervan door de brancheorganisatie. Een fijn idee voor u als klant!

VKG Keurmerkcertificaat

Bijster Kozijnen is in het bezit van het VKG Keurmerkcertificaat. Dit certificaat vertegenwoordigt de hieronder genoemde zekerheden en garanties. Als consument bent u daarom bij ons zeker van duurzame kunststof kozijnen.

VKG Keurmerk certificaat 2024 - Bijster SW

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het VKG controleert het hele proces onafhankelijk: van productie tot en met montage. Controle op de productie van de kunststofprofielen, de productie van de kunststof kozijnen, ramen en deuren. En tot slot controleren onafhankelijke keurmeesters de montage van de kozijnen.

Veiligheid

Kunststof kozijnen zijn zeer inbraakveilig. Ze zijn vervaardigd van een sterk splintervrij PVC en een stalen binnenwerk. Verder voeren we de kozijnen standaard uit met een meerpuntsvergrendeling. De inbraakwerende kwaliteit van de kunststof kozijnen en het hang- en sluitwerk zijn gegarandeerd goed. Uw VKG Keurmerk leverancier levert producten die voldoen aan de norm voor inbraakwerendheid – NEN 5096, klasse 2 – en aan het Bouwbesluit.

Duurzaamheid

VKG bedrijven leveren niet alleen energiezuinige kozijnen, die u helpen energie te besparen. Maar dankzij de VKG bedrijven krijgen oude kunststof kozijnen een tweede leven. Het VKG recycle systeem zorgt voor de inzameling en recycling, alle VKG leden werken hier aan mee.

Geschillenregeling

Wanneer blijkt dat ondanks alles u niet tevreden bent, heeft de VKG een klachtenregistratie en een geschillenregeling speciaal voor de consument.

Service

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de kozijnen, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen, of gebruik maken van het service formulier op de website. Houdt hierbij altijd het papierwerk met uw klantnummer, besteldatum en dergelijke bij de hand.

Voordelen VKG

  • Financiële zekerheid;
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid;
  • Veiligheid;
  • Klachten- en geschillen regeling.