Select Windows Bijster groeit! Daarom zoeken we enthousiaste monteurs. 

Onder de rook van Haarlem, in het mooie plaatsje Hillegom staat het pand van Select Windows Bijster. Hét bedrijf dat volledig thuis is in de kunststof kozijnen. Eigenaar Bob Bijster vertelt enthousiast: “Ooit ben ik als aannemer gestart, maar na verloop van tijd ben ik de kunststof kozijnen ingerold. Een mooi product dat sterk is, duurzaam, isoleert, onderhoudsarm en inbraakwerend is.

Het liefst zou Bob nog steeds zelf de montage doen, maar die tijd is er helaas niet meer. Hij vertelt: “We groeien enorm. Om de kwaliteit te bewaken, werken we graag met monteurs in eigen dienst die we zelf de Select Windows Bijster manier van werken meegeven. Dat betekent een top kwaliteit leveren waarin we de klant volledig ontzorgen. Monteurs zijn per slot van rekening hét visitekaartje van ons bedrijf. Zíj maken de beloften waar, die we in de showroom of bij mensen thuis doen. Het is hier lekker doorwerken met een gezonde dosis gezelligheid.”

Van timmeren tot constructiewerk en montage

Dat herkent monteur Patrick Jakobsen. Hij werkt al meer dan 6 jaar met plezier bij Select Windows Bijster en laat weten: “Ik vind dit een goed georganiseerd bedrijf waar ik als monteur lekker met mijn vak bezig kan zijn. Van timmeren tot constructiewerk en montage. Ook de afwisseling die je hebt bij particuliere projecten is top. Van één kunststof kozijntje plaatsen tot een volledig huis in de kunststof zetten. Een dakkapel opbouwen of de gevelbekleding maken. Het is prettig dat we enkel met A-producten en A-merken werken.”

Select Windows Bijster - vacature kunststof kozijnen monteur

Volop groeikansen voor monteurs

Patrick is vooral gecharmeerd van het kleine, gezellige en jonge team. “De lijntjes zijn kort. Hier is het in een leuke sfeer hard werken met regelmatig een uitje. Laatst hebben we met het hele team de Bouwbeurs bezocht. Patrick vindt het ook prettig dat hij en zijn collega’s hier volop kansen krijgen om te groeien. “Behalve VKG-scholing kun je bij dit bedrijf je VCA-certificaat of een aanhangerrijbewijs halen en heb je zelfs de mogelijkheid om je bouwpapieren te halen. Het enige wat ik nog wens is een collega monteur die in een gezellig team mee wil werken aan beter wonen voor klanten.

 

Maak jij die mooie overstap?

We maken graag kennis met enthousiaste monteurs die samen met ons werken aan topprojecten. Heb je vragen? Bel dan met Bob via 0252-534772 of stuur een mail met je werkverleden naar bob@selectwindowsbijster.nl
Wie weet zien we je binnenkort bij ons op de koffie!

Werken bij Select Windows Bijster. Jouw carrière is het waard!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Garantievoorwaarden:

 • 15 jaar garantie op de kunststof kozijnen;
 • 15 jaar garantie op de matte- en/of houtnerffolie;
 • 10 jaar verzekerde garantie op hout;
 • 10 jaar garantie op het hang en sluitwerk van draaikiepramen (Roto);
 • 10 jaar garantie op het isolatieglas;
 • 10 jaar garantie op de montage;

Overige garanties:

Voor de overige garantie hanteren wij de fabrieksgaranties.

8 zekerheden om te kiezen voor Select Windows Bijster, u zult verbijsterd staan!

 1. Bijster bestaat al ruim 15 jaar. Dit komt door tevreden en enthousiaste klanten. Wilt u een referentie? Welkom!
 2. Bijster heeft een bouwkundige achtergrond én een eigen aannemersbedrijf.
 3. U kiest voor echte kwaliteit met maar liefst 15 jaar garantie op uw kunststof kozijnen én de kleur.
 4. U heeft de mogelijkheid alle producten te bezichtigen en te testen in onze speciaal hiervoor ingerichte showroom.
 5. Bijster is VKG Keurmerk (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) lid. Meer info? http://www.vkgkozijn.nl/leveranciers/Select-Windows-Bijster-109
 6. Uw Schüco kunststof kozijnen en glas zijn voorzien van belangrijke keurmerken die u kwaliteit, kleurzekerheid en volop garantie bieden.
 7. Alle montagewerkzaamheden worden door vakkundig en speciaal gecertificeerde eigen monteurs verricht.
 8. Altijd eerlijk advies en één aanspreekpunt: van advies tot oplevering.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.