Wat kosten kunststof kozijnen?

Geplaatst op 9 maart 2020

Wat kosten kunststof kozijnen - Select Windows Bijster Hillegom

De voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien spreken voor zich. Steeds meer mensen verruilen daarom oude houten kozijnen voor onderhoudsarme kozijnen. Een veel gestelde en terechte vraag is: ‘Wat kosten kunststof kozijnen eigenlijk?’

Dat hangt van een aantal zaken af, we noemen de belangrijkste hieronder:

Welk kunststof product kiest u?
Wenst u een voordeur, een raam, een schuifpui of openslaande deuren?

Wat is de afmeting?
Gaat het om een raam van vijf meter of om een klein klepraampje?

Type product
Gaat u voor een vast raam of een draaikiepraam waar standaard vier ventilatiestanden op zitten? En is de schuifpui een twee-, drie- of vierdelige uitvoering?

Welke vorm heeft het kozijn?
Gaat het om getoogde of driehoekige ramen of kiest u voor een ‘standaard’ vierkant of rechthoek?

Welke uitstraling van het kozijn wenst u?
We hebben verschillende kozijnprofielen: het Hollands Accent profiel, het Hollands Facet en het Hollands Blok.

Welke kleur/structuur heeft u voorkeur?
U heeft de keuze uit 150 kleuren en structuren. Kiest u voor de LIGNA structuur of kiest u grijs met een metallic structuur?

Welke opties spreken u aan?
Welk isolatieglas kiest u, en op welke manier wenst u te ventileren, heeft u al nagedacht over raamdecoratie, binnenzonwering of misschien jaloezieën tussen het isolatieglas? En er is ook veel keuze uit grepen en sloten.

Offreren wij inclusief montage?
Wenst u alleen de levering van de kozijnen aan uw aannemer of stellen we een vrijblijvende offerte op, inclusief montage door onze eigen VKG gecertificeerde monteurs?

Wat leveren kunststof kozijnen u op?

We komen graag bij u thuis de situatie bekijken zodat we de opties kunnen bespreken en een passende offerte kunnen maken. Samen doorlopen we de keuzes zodat we tot de beste oplossing voor úw situatie komen. Al snel denkt u niet meer aan wat kunststof kozijnen kósten, u ervaart vooral wat ze ópleveren. Behalve nooit meer schilderen betekenen kunststof kozijnen wooncomfort en een lagere energierekening. In de winter zit u dankzij de isolatiewaarde heerlijk warm en in de winter blijft het binnen koel. En alle dagen van het jaar hoort u met het juiste isolatieglas weinig tot niets van buitengeluiden.

Energiebespaarlening

Zeker als u gebruikmaakt van de energiebespaarlening en/of subsidies leveren onderhoudsarme kozijnen u misschien wel meer op dan dat ze u kosten. Reken maar dat uw woning meer waard wordt met duurzame, onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kozijnen. Het is natuurlijk ook goud waard dat uw wooncomfort fors toeneemt. Dit heeft z’n weerslag op uw hele ‘zijn’.

Bezoek onze showroom in Hillegom

Bent u toe aan verduurzaming of renovatie van uw woning en bent u benieuwd wat kunststof kozijnen in úw geval kosten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. We stellen graag een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen ten aanzien van onze onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien op én vertellen graag over de aantrekkelijke voorwaarden van de Energiebespaarlening.

Thanks!

Showroom open

Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.