Verbijsterend nieuws: Het Energie Kozijn

Geplaatst op 14 juni 2019

Staat u op het punt plannen te maken voor de renovatie van uw woning? Dan heeft u een perfect gevoel voor timing. Wij hebben namelijk als eerste (en voorlopig als enige) in Nederland de beschikking over het unieke Energie Kozijn.

In vergelijking met de huidige onderhoudsarme kozijnen die op de markt zijn, presteert dit kunststof kozijn maar liefst 40% beter. Dit betekent voor een gemiddeld huis een besparing op de energierekening van ca € 45,- per maand. Dat noemen we nog eens meedenken.

hollands blok 6 graden Schuo LivIng - Select Windows Bijster Hillegom

Hollands Blok

Hollands facet 15 graden Schuco LivIng - Select Windows Bijster Hillegom

Hollands Facet

Energie Kozijn bespaart veel energie

Met het Energie Kozijn van Select Windows maakt u de meest duurzame keuze die er bestaat als het gaat om kunststof kozijnen en isolatieglas. De warmte die verloren gaat via dit sterk isolerende kozijn is namelijk minimaal. Dat ziet u aan de extreem lage U-waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt). Dit getal moet in tegenstelling tot de RC-waarde (isolatiewaarde), zo laag mogelijk zijn. Het Energie Kozijn is het best isolerende kozijn op de markt.

KozijnenU-waarde (hoe lager hoe beter)*
Houten kozijn met enkel glas4.7 W/m2K
Houten kozijn met dubbel glas2.8 W/m2K
Select Windows Hollands Accent met HR++ glas1.4 W/m2K
Select Windows Energie Kozijn:
Hollands Facet of Hollands Blok met triple glas

0.88 W/m2K

* De U waarde wordt uitgedrukt in W/m²K oftewel de hoeveelheid warmte (Watt) die door een vierkante meter (m²) glas verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin (K) tussen binnen- en buitenkant van het glas.

Stijging woningwaarde

Dit unieke duurzame kozijn is goud waard. Want behalve een lagere energierekening en een prettig wooncomfort profiteert u met het Energie Kozijn direct van een stijging in de waarde van uw woning. Daar kunt u bijna niet tegenop werken.

Uitstraling, kleur en structuur van het Energie Kozijn

Het Energie Kozijn is gemaakt op basis van het Schüco LivIng profiel. U heeft de keuze uit het Hollands Facet (hellingshoek van 15 graden) of het Hollands Blok (hellingshoek van 6 graden). De uitstraling, kleur en structuur stemt u af op uw smaak en de stijl van uw woning. De komende jaren hoeft u nergens meer naar om te kijken: het Energie Kozijn is net als onze andere kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien onderhoudsarm.

kies duurzaam. kies sterk isolerende kozijnen - Select Windows Bijster Hillegom-energiekozijn

Bezoek de showroom in Hillegom

Met het Energie Kozijn bent u met de toekomst bezig. Geef toe: als het duurzaam kan, waarom zou u dat dan niet doen? Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar goed isoleren, betekent ook op de juiste manier ventileren. Dat kan uitstekend met bijvoorbeeld een luchtrooster boven het kozijn. Vraag meer informatie aan of bezoek vrijblijvend onze showroom in Hillegom dan vertellen we u er graag meer over.