Een veranda als terrasoverkapping

Wilt u ook zo lang mogelijk van het buitenleven genieten? Met een veranda zit u in het voor- en najaar lekker lang buiten. Zelfs met natter en kouder weer. Wilt u ook nog windstil zitten, dan kiest u voor beglazing onder uw terrasoverkapping die u open of dicht kunt zetten.

Verschillende type veranda’s

Het is mogelijk uw terrasoverkapping geheel naar eigen wens en smaak door ons te laten bouwen. De veranda’s zijn te verkrijgen in verschillende types en afmetingen. Bij u thuis meten we de terrasoverkapping op en bespreken we de mogelijkheden. Zo past de overkapping precies bij uw woonsituatie. Onze professionele en bouwkundige monteurs monteren uw overkapping zorgvuldig.

Zijwand (spiekozijn) onder uw veranda

Met zijwanden, oftewel spiekozijnen, kunt u nog langer van het buitenleven genieten. De spiekozijnen zijn opgebouwd uit aluminium profielen i.c.m. veiligheidsglas. Hierdoor kunnen ze over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd en sluiten ze naadloos aan tegen het dak van uw veranda, zonder zichtbare schroeven. Aan de voorzijde plaatsen wij indien gewenst balkonbeglazing of een vouwwand.

Een terrasoverkapping met zonwering en verlichting

Naast het dichtzetten van de zij- en voorkant is uw terrasoverkapping uit te bereiden met zonwering, verwarming en led verlichting. Het dak voorzien wij standaard van veiligheidsglas. Het grote genieten kan beginnen, want met een overkapping heeft u veel langer plezier van uw tuin en kunt u in het voorjaar eerder en in het najaar langer buiten zitten.

Voordelen veranda’s:

  • langer buiten zitten in het voor- en najaar;
  • in alle mogelijke kleuren leverbaar;
  • te combineren met zonwering en/of verlichting;
  • voorzien van veiligheidsglas;
  • meer leefruimte.

Meer informatie?

Komt u uit de regio Nieuw Vennep, Noordwijkerhout, Vogelenzang of Lisse en wilt u meer informatie over een veranda of terrasoverkapping? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12 D in Hillegom. U bent van harte welkom en we informeren u graag over de mogelijkheden.