Succesvol open huis weekend

Geplaatst op 14 april 2018

Een verrassing was het niet, want waar je de afgelopen dagen ook keek in Hillegom en omstreken: overal was te zien dat Bijster Kozijnen afgelopen weekend open huis hield. Dat was te merken aan het bezoekersaantal.

De gebakjes met Bijsterlogo en kopjes koffie vlogen erdoorheen en ook de witte narcissen en blauwe druifjes die de bezoekers bij vertrek ontvingen, gingen als warme broodjes over de toonbank. Het waren gezellige dagen met leuke ontmoetingen, een geslaagd open huis!

Zijdeglans vlammende houtnerfstructuur

Wendy Bijster kijkt terug op een succesvol weekend: “Mensen waren vooral verrast door onze LIGNA structuur op de kunststof kozijnen,” merkte ze. “Ze hadden er geen idee van dat deze folie zo’n mooie zijdeglans vlammende houtnerf structuur heeft. Net als met veel andere zaken in het leven, is het waarschijnlijk ‘eerst zien, dan geloven’,” lacht ze.

Dakkapellen, openslaande tuindeuren, schuifpuien en meer

De bezoekers liepen langs dakkapellen, voelden hoe licht de schuifpui schuift en speelden met Screenline® raamdecoratie; gemonteerd tússen het isolatieglas. Wendy vindt het op zich wel bijzonder om te zien dat Hillegom en omgeving uitloopt als je een weekend ‘open dag’ noemt. “Bij ons is het altijd open dag. Ik bedoel: bezoekers zijn altijd welkom om hier vrijblijvend mogelijkheden te bekijken, inspiratie op te doen of woonadvies in te winnen.”

Hoe woon jij?

Professioneel woonadvies is belangrijk, want iedere woonsituatie is anders. Niet alleen qua stijl, ook qua ligging en woonwensen. De één heeft de zon op zijn kozijnen staan en is het schilderen beu, de ander heeft behoefte aan extra licht en ruimte en kiest voor een dakkapel. Weer een ander probeert huis en tuin te verbinden met een schuifpui of openslaande deuren. Wat is handig voor joúw woning? Wij komen graag bij u langs om mee te kijken. U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een kopje koffie in onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom.

VKG gecertificeerd

Onze monteurs zijn allemaal professioneel opgeleid, hebben een keurig voorkomen en laten alles opgeruimd achter. Ze zijn net als Bijster Kozijnen zelf, VKG gecertificeerd. Dat betekent dat je verzekerd bent van kwaliteit en service. Of je nu in een oriënterende fase bent of min of meer al besloten heeft wat u wil, loop tóch gerust eens langs. U wordt er altijd wijzer van.