Splinternieuwe showroom met isolerende kozijnen

Geplaatst op 17 september 2020

Showroom -Vernieuwde showroom - Select Windows Bijster Hillegom-showroom

Wanneer is het de juiste tijd om bepaalde stappen te zetten? Een vraag die Bijster Kozijnen vaak tegenkomt bij mensen die kunststof kozijnen overwegen. En dan nog de twijfel: een schuifpui of openslaande deuren, een vast raam of een draaikiepraam? Welke van de 150 kleuren/structuren? Wat is wijsheid?

Dezelfde overweging speelde al een tijdje bij Bijster Kozijnen zélf. Dit jaar bestaan we 20 jaar en al jaren zijn we uit het spreekwoordelijke jasje aan het groeien. Maar door drukte, stelden we een verbouwing van de showroom steeds uit. De klant staat voor ons per slot van rekening altijd op één.

Showroom bespreekhoek - Select Windows Bijster Hillegom-showroom
Showroom bespreekhoek 2 - Select Windows Bijster Hillegom-showroom
Showroom - Select Windows Bijster Hillegom

Verkoop van kunststof kozijnen

Begin dit jaar hebben Bob en Wendy Bijster de handschoen opgepakt en zijn ze aan de slag gegaan met de verbouwing. De architect was nét geweest en toen brak corona uit. “Even dacht ik dat we daardoor meer ruimte kregen voor de verbouwing. Maar het tegendeel bleek waar,” denkt Wendy terug. “Mensen hadden extra tijd om na te denken. Over allerlei dingen, maar ook over investeren in hun woongenot. Over onderhoud en isolatie.” Het is nog nooit zo druk geweest met de verkoop van kunststof kozijnen als het afgelopen half jaar.

Dakkapel en dakraam

Intussen ging de verbouwing door. Belangrijkste aanpassing is de lege ruimte naast het pand die erbij getrokken is. De showroom bestaat nu uit drie ruimtes die direct corona-proof zijn gemaakt. Een prachtige ontvangstbalie heet de klant welkom. Ernaast een tafel die ogenschijnlijk op een dakterras staat doordat een dakkapel en dakraam op ooghoogte tegen de wand prijken. Iets verderop bevindt zich een overlegruimte tussen de planten. Om de hoek een aquariumkantoor waar de offertes uitgewerkt worden en de montages gepland worden.

Voordeuren en schuifpuien

Her en der in de showroom staan kunststof kozijnen, voordeuren en schuifpuien in hun natuurlijke omgeving zodat de bezoeker van de showroom zich direct een beeld kan vormen. De gevelbekleding wordt tentoongespreid in een speciale ‘Keralit hoek’. “Op het oog is de verbouwing af, maar er moet nog wel het een en ander gebeuren. Komend jaar pakken de voorkant verder aan. En dan zijn we helemaal klaar voor de toekomst,” vertelt Wendy.

Bezoek onze vernieuwde showroom in Hillegom

Woont u de buurt van Noordwijk, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Teylingen, Lisse of Oegstgeest en bent u op zoek naar onderhoudsarme en isolerende kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Of bent u benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor uw bezoek aan de splinternieuwe showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom.