Meer leefruimte met een serre

Met een serre vergroot u uw woonkamer. Doordat een serre meestal van glas is, heeft u vrij uitzicht op uw tuin. Dat geeft een extra gevoel van rust en ruimte. Het is belangrijk dat uw serre zowel bij uw woning als bij uw tuin aansluit. Wij hebben jarenlang ervaring in het samenstemmen van vorm, stijl en sfeer. Immers, ervaring is de beste basis voor succes!

Laat uw serre bouwen door een specialist

Bij de bouw van een serre komt ons aannemersbedrijf goed van pas, want een serre vraagt om extra aandacht. Plus het feit dat alle werkzaamheden eromheen goed geregeld en duidelijk op elkaar afgestemd moeten zijn. Het is geen kwestie van ‘even’ een serre aan huis plaatsen. In veel gevallen is er een doorbraak in de gevel nodig waarbij een goede fundering en isolatie van groot belang zijn.

Verschil tussen serres en veranda’s

Het grootste verschil tussen een serre en een veranda is dat een serre compleet geïsoleerd is waardoor u de ruimte als extra woonruimte kunt gebruiken. Een veranda is daarentegen een ongeïsoleerd systeem en gebruikt men niet als woonkamer, maar verlenging van de tuin. Van serres kunt u het hele jaar door gebruikmaken. Een veranda is een ideale oplossing als u enkel het buitenleven tijdens het vroege voorjaar en late najaar wilt verlengen.

Voordelen serres

Meer informatie?

Woont u in de regio Lisse, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Bennebroek en Vogelenzang en bent u ook benieuwd naar onze serre prijzen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. Ons deskundige team adviseert u graag over alle mogelijkheden en voordelen.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.