Al 20 jaar uw kozijnenspecialist in de duin- en bollenstreek

Geplaatst op 20 augustus 2020

Bijster Kozijnen - kunststof kozijnen - 20 jaar kozijnspecialist - 8 zekerheden- 20 jaar uw kozijnenspecialist in duin- en bollenstreek

“Select Windows partner Bijster Kozijnen uit Hillegom bestaat vandaag exact 20 jaar,” valt directeur Select Windows Amanda Knol met de deur in huis. Dit bedrijf is 20 jaar uw kozijnenspecialist in duin- en bollenstreek en is de allereerste die zich aansloot bij de Select Windows formule.

De oorsprong van Bijster Kozijnen bevindt zich in het aannemersbedrijf dat eigenaar Bob Bijster in 2000 startte met zijn broer. Toen de vraag naar kunststof kozijnen een vlucht nam, besloot Bob in het jaar 2000 een sterke partner te zoeken die kon ondersteunen bij de inkoop, verkoop en marketing van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Zo gezegd, zo gedaan: ze voegden Select Windows kozijnen toe aan hun assortiment waardoor ze met hun neus bovenop de innovaties kwamen te zitten.

Onderhoudsarme en sterk isolerende kozijnen

De onderhoudsarme en sterk isolerende kozijnen zijn zó geliefd dat Bob en Wendy Bijster twee jaar geleden de focus volledig op kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien legden. “En dat bleek een gouden greep. Zeker nu iedereen aan het renoveren is geslagen, is het er drukker dan ooit.” Het komt goed uit dat Bob en Wendy nét een splinternieuwe showroom hebben gerealiseerd. “Veel mooier en ruimer dan voorheen zodat mensen de producten en de innovaties in alle rust en ruimte kunnen bewonderen. Helemaal toekomst-proof.”

Splinternieuwe showroom

Amanda tipt: “Woont u in de buurt van Hillegom, Hoofddorp of in de Haarlemmermeer en wilt u meer weten over isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien? Bezoek dan de showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom eens, om vrijblijvend inspiratie op te doen. U kunt ook vragen of Bob bij u thuis komt kijken, want elke woonsituatie is weer anders.” Ze gaat verder: “Dit bedrijf is VKG gecertificeerd, werkt met goed opgeleide eigen monteurs en een gedreven team. Bijster Kozijnen heeft natuurlijk een batterij aan referenties die dankzij mond-tot-mondreclame van tevreden klanten gestaag groeit.”

Dubbele felicitatie

Het feit dat Bob en Wendy dag en nacht paraat staan voor de klanten draagt bij aan het succes. “Daar mag best even bij stilgestaan worden,” vindt Amanda. Het is nu niet de meest ideale tijd voor een feestje daarom oppert ze: “Als u langs de showroom rijdt, feliciteer ze door twee keer te claxonneren. Één keer voor het 20-jarig bestaan van Select Windows Bijster en één keer omdat Bob Bijster vandaag (21 augustus 2020) 50 jaar wordt. Dubbel feest dus!

Gefeliciteerd team Bijster Kozijnen!