Bijster Kozijnen bij vtwonen: Vakkundige montage van een schuifpui met horizontale stijlen

Geplaatst op 3 december 2023

Bijster Kozijnen - Kunststof hefschuifpui in vtwonen metamorfose

Als trotse partner van Select Windows, kreeg Bijster Kozijnen de eer om deel uit te maken van een spectaculaire woningmetamorfose in Nieuw-Vennep. Onze vakkundige monteurs stonden tijdens de montage van een Select Windows Energie Kozijn hefschuifpui in de spotlight van vtwonen weer verliefd op je huis! Daar zijn we supertrots op, dus we nemen u graag mee voor een kijkje achter de schermen van dit bijzondere project.

Goed isolerende schuifpui

Joëlle en Daniël wonen met hun dochters Maud en Suus in Nieuw-Vennep. Ze kochten de woning, ondanks de bijzondere uitdagingen die het huis met zich meebracht. Door de haard midden in de woning is er ruimtelijk een uitdaging. Select Windows bedacht samen met vtwonen Stylist Fietje een oplossing: een Energiekozijn hefschuifpui die niet alleen zorgt voor betere isolatie en meer licht, maar ook dient als nieuwe ‘achterom’.

Select Windows Energiekozijn hefschuifpui

De keuze voor de Select Windows Energiekozijn hefschuifpui bleek een schot in de roos voor deze woning. De schuifpui, met een buitenafwerking in de kleur Quartzgrijs mat (Ral 7039) en een binnenafwerking in de kleur Agaatgrijs (Ral 7038) met nerfstructuur, sloot perfect aan bij de stijl van de woning. Het schuifdeel aan de rechterkant zorgt voor een bredere toegang tot de tuin en meer ruimte op het terras. Omdat het een Energie Kozijn Schuifpui met triple veiligheidsglas is, is deze renovatie duurzaam en zorgt het voor een sterke isolatie van de achtergevel.

Meer licht door schuifpui met trendy uitstraling

Met de schuifpui van Select Windows is de woonkeuken nu het centrale punt voor toegang tot de tuin. De grotere opening zorgt voor overvloed aan natuurlijk licht en versterkt het binnen-buiten gevoel. De toevoeging van twee horizontale tussenstijlen geeft de pui een trendy uitstraling en past perfect bij de moderne uitstraling van de woning.

Van achterdeur naar achterom

Interessant is dat de schuifpui niet alleen dient als toegang tot de tuin, maar ook de achterdeur vervangt. De oude draaideur en twee ramen zijn vervangen door de pui, die met een handige greep met cilinder ook vanaf de buitenzijde bediend en van het slot gehaald kan worden. Een praktisch detail dat niet alleen het gebruiksgemak verhoogt, maar de woning ook een eigentijdse uitstraling geeft. Nog meer details over deze vtwonen make-over in Nieuw-Vennep treft u op de site van Select Windows. Meer foto’s van deze specifieke metamorfose tref u op onze referentiepagina.

Bijzondere ervaring voor monteurs van Bijster Kozijnen

Tijdens de montage bij Joëlle en Daniël, stonden onze monteurs letterlijk in de schijnwerpers. Onder het toeziend oog van een cameraploeg voerden ze hun werk vakkundig en binnen één dag uit en deelden ze hun expertise. ‘We vonden het een bijzondere ervaring om ons vakmanschap met heel Nederland te delen via de uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis’, aldus onze vakmensen.

VKG Keurmerk

Wist u dat Bijster Kozijnen lid is van het VKG Keurmerk? VKG staat voor de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie, een brancheorganisatie die zich richt op bedrijven die kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien produceren en leveren. Het VKG Keurmerk is een synoniem geworden voor kwaliteit en betrouwbaarheid in deze industrie.

Vergelijkbare klantverhalen en wooninspiratie

Wilt u meer inspiratie opdoen voor de metamorfose van uw eigen woning? Bekijk dan vergelijkbare verhalen van tevreden klanten op onze referentiepagina.

Wilt u zelf ervaren wat Bijster Kozijnen voor uw woning kan betekenen? Breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door onze oplossingen. Of vraag vandaag nog een offerte aan en zet de eerste stap naar uw droomhuis!