Schakel snel en maak kans op Formule 1 Gold kaarten – Actie afgelopen

Geplaatst op 11 november 2019

Schakel snel en maak kans op F1 kaarten - Bijster Hillegom

Update januari 2020: 28 januari is familie Dane thuis verrast met twee Gold tickets voor de Grand Prix Formule 1 op het circuit van Zandvoort. Meneer Dane, die groot fan van F1 is en onlangs kunststof kozijnen heeft aangeschaft bij Bijster Kozijnen, was waanzinnig blij!

De Grand Prix Formule 1 komt na 35 jaar terug naar Nederland en ú kunt daar bij zijn. Wie vóór 20 december 2019 een opdracht bij Bijster Kozijnen plaatst, maakt kans op Formule 1 Gold kaarten op het circuit van Zandvoort.

De formule 1 (officieel de FIA Formula One World Championship) belooft een groot spektakel te worden in Zandvoort. Vol met spraakmakende races, sport en spel voor jong en oud. Misschien bent u er wel bij op 3 mei 2020. Wij hebben namelijk vier Formule 1 kaarten te verloten onder onze (potentiële) klanten.

Kwaliteit op 1

Overweegt u al langer een kunststof draaikiepraam, schuifpui, openslaande deuren, een veranda of een dakkapel? Dan is nu hét moment om de knoop door te hakken. Een actie gericht op de snelle beslisser dus. En waarom zou u langer nadenken dan nodig? Bijster Kozijnen heeft kwaliteit altijd op één staan. Ondanks de drukte weet dit Zuid-Hollandse bedrijf altijd te presteren. Verbijsterend snel. Net als Max Verstappen.

Onvergetelijke ervaring

Net als onderhoudsarme kozijnen, zorgen ook de Gold kaarten voor een onvergetelijke ervaring. Bijster zou Bijster niet zijn als het geen perfecte Formule 1 plaatsen betreft. U staat in een prachtige, overzichtelijke bocht. Net als Max willen Bob en Wendy Bijster het beste van het beste. Dat zie je aan de kwaliteit van de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. En natuurlijk aan de garantie- en servicevoorwaarden.

Screenline raamdecoratie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Max bereidt met zijn team alles tot in de puntjes voor, maar ook Bijster weet van wanten. Het vakkundige montageteam plaatst dakkapellen binnen één dag. En dan heeft u de beste dakkapel die er is. Met onderhoudsarme kozijnen en een isolatie waar je U tegen zegt. Qua techniek zit het ook snor. We plaatsen graag de raamdecoratie van Screenline® tússen het isolatieglas zodat u hier geen omkijken naar heeft. Kortom, aan alles is gedacht.

Actievoorwaarden Bijster Kozijnen Formule 1 actie

  • Order moet getekend zijn voor 20 december 2019
  • Minimaal order bedrag: €5.000,-
  • Order moet kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien bevatten of een dakkapel
  • Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Gas erop richting showroom en maak kans op Formule 1 Gold kaarten

Dus, schakel snel en hup: het gas erop richting de showroom van Bijster Kozijnen aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. Vraag even naar de actievoorwaarden en dan zien we u hopelijk op 3 mei 2020 in Zandvoort.