Aangenaam wonen met kunststof kozijnen en triple glas

enthousiaste kozijnenmonteur - Bijster Hillegom - nooit meer schilderen

Zeker nu de klok verzet is naar de wintertijd, is het belangrijk om het ’s avonds lekker knus te maken thuis. De gordijnen kunnen op tijd dicht, het licht gedimd en een paar kaarsjes aan. Heerlijk om na zo’n koude dag in een gemoedelijke woning thuis te komen. Zo is de herfst en misschien zelfs de winter prima vol te houden.

Onderhoudsarme kozijnen

Tóch zien we dat veel woningen een koude trek hebben. Zit u net lekker met een dekentje op de bank te Netflixen voelt u steeds een koude luchtstroom langs uw nek trekken. Brrr, ongezellig. Tip: controleer eens of uw houten kozijnen van uw ramen, deuren, schuifpui of openslaande tuindeuren nog wel goed zijn en voldoende isoleren. Mochten deze aan vervanging toe zijn, kies dan voor sterk isolerende onderhoudsarme kozijnen. Deze hoeft u ook nooit meer te schilderen

Kunststof kozijnen isoleren enorm goed

Omdat isolatie hoog op de politieke agenda staat, maar vooral voor uw eigen energierekening, is het van belang dat u niet voor de mussen stookt. Kunststof isoleert enorm goed. Zeker in combinatie met het juiste isolatieglas zit u er de komende 50 jaar warmpjes bij. Met een isolerend kozijn, raam, deur of schuifpui verhoogt u het leefgenot al aanzienlijk, maar vergeet het glas niet. Enkel glas maakte járen geleden al plaats voor dubbel glas (HR++) en inmiddels bestaan ramen al uit drie lagen (triple glas). Super isolerend. Zowel tegen kou (en in de zomer warmte) als tegen geluid.

Onderhoudsarme kozijnen met triple glas

Omdat wij al weten welke kant het op gaat met de stijgende energieprijzen en de politieke wens om zo weinig mogelijk CO2 uit te stoten, hebben wij speciale kozijnen ontwikkeld die het gewicht van triple glas kunnen dragen. Naast het 112 millimeter Accent profiel hebben we speciaal voor triple glas twee extra isolerende kozijnprofielen van 120 millimeter ontwikkeld: Hollands Blok (6 graden) en Hollands Facet (15 graden). Het is maar net wat u mooi vindt. Wilt u nog niet aan triple glas? Kies dan HR++ ofwel dubbel glas, maar bereidt u wel voor op de toekomst met de juiste kozijnen. Zo kunt u uw woning later (deels) ongehinderd van triple glas voorzien.

Verduurzaam uw woning tegen een aantrekkelijke rente

De energiebespaarlening  is door de overheid in het leven geroepen om tegen aantrekkelijke voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning te kunnen financieren. U bespaart (afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt) dusdanig op uw energierekening dat u er in veel gevallen de maandelijkse rente van uw Energiebespaarlening mee kunt betalen.

30% besparing op uw energierekening en extra woongenot

Dus zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe? Doe het gelijk goed en bezoek de showroom van Bijster Kozijnen aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. Wij adviseren u graag over sterk isolerende, onderhoudsarme en duurzame kozijnen in combinatie met triple glas. Een mooie investering, want als u van HR++ isolatieglas overstapt op triple glas, bespaart u maar liefst 30% op uw energierekening. Dat is zo terugverdiend. En wát een woongenot!