Nieuwe kozijnen in Alphen aan den Rijn

Geplaatst op 22 december 2020

enthousiaste kozijnenmonteur - Select WIndows Bijster Hillegom - nooit meer schilderen

De oude ramen en deuren van de twee-onder-een kap woning uit 1989 tochtten. Ferry Posthuma denkt terug: “Bovendien wilden we graag minder onderhoud aan de woning. Ik kende de voordelen van kunststof kozijnen al, dus wist wat ik wilde. Via bekenden uit de buurt kwamen we bij Select Windows Bijster terecht.”

“Wát een verademing, die kunststof kozijnen, ramen en deuren. Zeker nu we veel thuis werken is comfort nóg belangrijker. Ondanks dat de echte kou nog moet komen, merken we nu al een enorm verschil.” Dit is niet alleen te danken aan de isolerende kozijnen. Ferry heeft namelijk ook gelijk het isolatieglas vervangen. Boven HR++ glas en beneden triple glas. “Behalve dat het geluid van buiten niet langer naar binnen dringt, blijft de warmte binnen veel langer hangen.”

Subsidie op energiebesparende maatregelen

Als je zo lekker geïsoleerd zit, is het zonde als de warmte op een andere plek weglekt. “Daarom hebben we ook direct muurisolatie genomen voor de lange muur aan de noordoostzijde van de woning. Doordat we meer dan één isolerende maatregel namen, kregen we zelfs subsidie.”
Een keer per dag lucht Ferry het hele huis tien minuten lang zodat hij een bak frisse lucht binnenkrijgt. “Daarna gaan alle ramen weer hermetisch dicht. Zeker in de winter. Zo blijft het heerlijk warm.”

Witte kunststof kozijnen

Ferry heeft voor de kozijnen gekozen voor de kleur gebroken wit. “De combinatie van de houten gevelbekleding en de witte kunststof kozijnen, draaikiepramen en deuren, creëert een stijl die hangt tussen klassiek en modern in. Het draaikiepraam aan de achterzijde en één raam aan de voorzijde zijn net als de splinternieuwe voordeur van bordeauxrood. Ziet er prachtig uit!”

Nette vakkundige monteurs

“We kijken terug op een fijn traject. Het voelde dankzij de goede communicatie met Select Windows Bijster heel vertrouwd. Het viel me op hoe netjes de monteurs werken. Ik snap het wel dat ze een paar deuren verderop waarschijnlijk ook kozijnen, ramen, deuren en een schuifpui van Select Windows Bijster gaan bestellen.”

Bezoek onze vernieuwde showroom in Hillegom

Woont u ookmin Alphen aan den Rijn of in de buurt van Noordwijk, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Teylingen, Lisse of Oegstgeest en bent u op zoek naar onderhoudsarme en isolerende kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Of bent u benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor uw bezoek aan de splinternieuwe showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom.

Thanks!

Showroom open

Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.