Niels uit Aalsmeer: Sinds de kunststof kozijnen hoor ik de vliegtuigen niet meer

Geplaatst op 14 april 2019

Niels Jansen uit Aalsmeer liet zijn hele huis voorzien van onderhoudsarme kozijnen. Dat was ook hard nodig. De voordeur was al wel van kunststof, maar de rest van de ramen en deuren waren van hout. Met een bladderende laag verf eraan. In de meeste ramen zat nog enkel glas. Het is veel warmer en stiller door deze kunststof kozijnen

Niels: “Mijn huis stamt uit 1936. Nóg een laag verf erover heen had écht geen zin meer. Áls ik dan toch iets moest doen, wilde ik het gelijk goed doen. Het was me opgevallen dat kunststof kozijnen, ramen en deuren niet te onderscheiden zijn van hout tegenwoordig. En het vooruitzicht om mijn woning niet meer te hoeven schilderen, stond me ook wel aan.”

VKG Keurmerk geeft zekerheid

Niels begon zijn zoektocht op internet. “De internetprijzen zijn gunstig, maar je hebt dan niets om op terug te vallen. Daarom ben ik gaan kijken naar bedrijven met een showroom. Ik bezocht er drie. Bij Select Windows Bijster had ik het beste gevoel. De prijs lag iets hoger, maar daar was de kwaliteit ook naar. Het VKG keurmerk dat zij hebben, sprak me ook wel aan. Dat gaf extra zekerheid.”

Kunststof kozijnen blijven stralen

Ik een kleine drie dagen tijd hebben de monteurs van Bijster de crèmekleurige kozijnen met donkergroene draaidelen vervangen door witte draaikiepramen en deuren met antracietkleurige draaidelen. “Ee enorm verschil in uitstraling natuurlijk. Niet alleen nu ze nieuw zijn, over een paar maanden staat het huis er nog net zo stralend bij, de kleur vervaagt niet. ”

Positieve review voor Bijster Kozijnen

De weg ernaar toe liep voorspoedig. “Het was heerlijk om na een werkdag in een bezemschoon huis aan te komen. Ik kon dankzij de opgeruimde monteurs ontspannen verder wonen. Het was goed om te ervaren dat de heren erg klantvriendelijk zijn. De voordeur was al van kunststof, maar die klemde. Toen ik vroeg of ze me even wilden vertellen hoe ik dit moet oplossen, hadden ze het al voor elkaar. Die hele aanpak en insteek van Bijster Kozijnen stond me zo aan dat ik gelijk een positieve review geplaatst heb op ‘klanten vertellen’. Kreeg ik nog een bedanktaart ook.”

Niels uit Aalsmeer: “Sinds de kunststof kozijnen hoor ik de vliegtuigen niet meer”

Warmer en stiller dankzij kunststof kozijnen

“Heerlijk om nooit meer te hoeven schilderen. Ander pluspunt is dat het merkbaar warmer in huis is sinds de kunststof kozijnen, ramen en deuren,” vertelt Niels. Dat had hij vooraf natuurlijk ook wel verwacht. Maar wat hem verraste, is de stilte binnenshuis. “Ik woon vlakbij de aanvliegroute van Schiphol. Met de ramen en deuren dicht hoor ik hier niet meer van. Wát een genot.”

Bezoek de showroom in Hillegom

Wilt u meer weten over de kunststof kozijnen van Bijster die in 150 kleuren verkrijgbaar zijn in een mat/metallic of houtnerf structuur? Bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12B of vraag vrijblijvend een offerte aan. De koffie staat voor u klaar