Met inbraakwerende kozijnen komt u alsnog als winnaar uit de bus

Geplaatst op 17 januari 2020

Met inbraakwerende kozijnen komt u alsnog als winnaar uit de bus - Bijster Hillegom

Half december viel de straatprijs van de Postcode Loterij in Hillegom. 12 huishoudens aan de Tongelaar mochten 4 ton verdelen. Nog geen twee weken later was het raak in Nieuw Vennep waar de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro viel. Toeval of niet, de pogingen tot inbraak in de Bollensteek zijn sindsdien niet van de lucht.

Kansloze inbrekers met inbraakwerende kozijnen

Met kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien komt u (wederom) als winnaar uit de bus. Deze zijn namelijk behalve sterk isolerend ook extreem inbraakwerend. Dat hebben we nu wel nodig in de buurt. Onze kozijnen worden gemaakt op basis van Schüco profielen die we in de Select Windows fabriek rondom versterken met staal. Geen inbreker die hier doorheen komt.

SKG*** met kerntrekbeveiliging

Onze kunststof voordeuren lijken exact op houten deuren. Ze zijn alleen vele malen sterker dankzij het staal dat erin zit. De voordeuren gaan natuurlijk gepaard met inbraakwerende kozijnen, voorzien van een stalen kern. Zeker in combinatie met het SKG***-beslag komt een inbreker dankzij de kerntrekbeveiliging zelfs met de inbraakmethode kerntrekken niet binnen.

Verstandig investeren in kunststof kozijnen

Bent u een van de gelukkigen uit Zuid-Holland die een prijs won? Verwen u zelf dan met meer woongenot. Onze inbraakwerende kozijnen zijn tevens sterk isolerend en zeer onderhoudsarm. U hoeft misschien niet langer op de kleintjes te letten, maar het is toch zonde als de warmte via u ramen en deuren naar buiten verdwijnt? Met het Energie Kozijn heeft u voor nu en in de toekomst het beste van het beste en dat merkt u elke maand op uw energierekening.

Geld hebben kost geld

Waarom zou u überhaupt geld op de bank laten staan. Rentenieren kunt u sowieso wel vergeten. De ABN AMRO bank zet de spaarrente vanaf april 2020 op 0% en de verwachting is dat de andere banken snel zullen volgen. Heeft u meer dan € 2,5 miljoen dan kóst sparen vanaf dat moment zelfs geld. U kunt uw centen beter verstandig investeren in isolerende en inbraakwerende kozijnen, ramen, deuren, een schuifpui, dakkapel of een toffe veranda. Behalve dat uw woongenot stijgt, wordt uw woning direct meer waard.

Voordelen kunststof kozijnen

Heeft u niet zoveel geld (gewonnen)? Met de Energiebespaarlening valt éxtra winst te behalen. De overheid betaalt namelijk mee als u isolerende maatregelen neemt. Ook de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) werkt zeer waarschijnlijk in uw voordeel. Kom gerust langs in de showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. Dan vertellen we u alles over de voordelen van inbraakwerende kozijnen, energiebespaarlening en subsidies.