LIGNA-kozijnen: kunststof met een vlammende houtnerfstructuur

Voor wie denkt dat kunststof kozijnen nog steeds wit en glad zijn, heeft het mis. Een kunststof raam of deur lijkt tegenwoordig nog meer op hout dan op écht hout. U kunt een kunststof kozijn of kunststof schuifpui met LIGNA-structuur dan ook uitstekend combineren met een houten kozijn. Niemand die het verschil ziet.

Ideaal: onderhoudsarme kozijnen met een volwaardige houtuitstraling. Zo heeft u optisch houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die u nooit meer hoeft te schilderen. Dat kan met LIGNA: een zijdeglans vlammende houtnerfstructuur. Toepasbaar op al uw ramen en deuren.

Authentieke vlammenstructuur

De houtnerfstructuur is realistischer dan ooit. Het gaat hier dus niet om een systematische fabrieksprint zoals we deze eerder zagen, maar om een échte houtnerfstructuur met een authentieke vlammenstructuur. Zelfs als u er met uw neus bovenop staat, denkt u dat het om echt hout gaat.

Levensechte houtuitstraling

U profiteert dus van de voordelen van kunststof (inbraakwerend, isolerend, onderhoudsarm en duurzaam) en tegelijkertijd geniet u van een levensechte houtuitstraling. U kunt het hout bijna ruiken als u naar uw kunststof kozijnen kijkt.

LIGNA in trendkleuren

De LIGNA structuur is te verkrijgen in de mooiste 6 trendkleuren: van wit, crème, donkergroen en staalblauw tot antraciet en zelfs zwart.

De voordelen van LIGNA

  • het gemak van kunststof met een houtuitstraling;
  • keuze uit 6 trendkleuren;
  • exclusief bij Select Windows;
  • 15 jaar garantie;
  • VKG gecertificeerd.
Select Windows Bijster Hillegom

Meer weten over de unieke houtnerf?

Bent u benieuwd naar de uitstraling van kunststof kozijnen, openslaande deuren, gevelbekleding en ramen met een LIGNA-structuur? Ontdek zelf dat ook ú kunststof niet van hout onderscheidt. Wij nodigen u uit om onze showroom aan de Satellietbaan 12D te bezoeken dan laten we het u zien.