Select Windows Bijster Kunststof Kozijnen - VKG Keurmerk

Voordelen van het VKG Keurmerk

Kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien kopen, is geen dagelijkse bezigheid voor u. Voorkom problemen en koop uw producten bij een bedrijf dat het VKG Keurmerk mag dragen, zoals Select Windows Bijster.

Waarborgfonds

Het Waarborgfonds biedt financiële zekerheid. Volgens het Waarborgfonds VKG Keur mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de VKG Keurmerk leverancier zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds VKG keur dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere VKG Keurmerk leverancier. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan de VKG besluiten tot terugbetaling van de aanbetaling.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het VKG controleert het hele proces onafhankelijk: van productie tot en met montage. Controle op de productie van de kunststofprofielen, de productie van de kunststof kozijnen, ramen en deuren. En tot slot controleren onafhankelijke keurmeesters de montage van de kozijnen.

Veiligheid

Kunststof kozijnen zijn zeer inbraakveilig. Ze zijn vervaardigd van een sterk splintervrij PVC en een stalen binnenwerk. Verder voeren we de kozijnen standaard uit met een meerpuntsvergrendeling. De inbraakwerende kwaliteit van de kunststof kozijnen en het hang- en sluitwerk zijn gegarandeerd goed. Uw VKG Keurmerk leverancier levert producten die voldoen aan de norm voor inbraakwerendheid – NEN 5096, klasse 2 – en aan het Bouwbesluit.

Duurzaamheid

VKG bedrijven leveren niet alleen energiezuinige kozijnen, die u helpen energie te besparen. Maar dankzij de VKG bedrijven krijgen oude kunststof kozijnen een tweede leven. Het VKG recycle systeem zorgt voor de inzameling en recycling, alle VKG leden werken hier aan mee.

Geschillenregeling

Wanneer blijkt dat ondanks alles u niet tevreden bent, heeft de VKG een klachtenregistratie en een geschillenregeling speciaal voor de consument.

Voordelen VKG

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.