Schüco kozijnen

Select Windows Bijster gaat alleen voor de allerbeste kwaliteit. Daarom werken we alleen met strenggeselecteerde merken. Zo zijn al onze kozijnen gemaakt op basis van Schüco profielen: een oerdegelijk Duits merk dat zich met recht marktleider van de wereld mag noemen.

Een goed begin is het halve werk. De profielen zijn een uitstekende basis, in de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows maken wij van de Schüco profielen, Select Windows kozijnen.

Profielen versterkt met staal

Dat betekent dat we de onderhoudsarme kozijnen na de definitieve inmeting altijd speciaal voor u op maat maken. We versterken de profielen rondom met staal zodat er een oersterk kozijn ontstaat in de kleur en structuur die u wenst. Het is maar net wat er bij de stijl van uw woning past. Om het verschil met hout teniet te doen maken we bijna al onze kozijnen in een rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), tenzij u liever verstek heeft.  

Hollands Blok 6 graden Schüco LivIng 82
Hollands Blok 6 graden Schüco LivIng 82

Dankzij innovatie de beste kozijnen

Select Windows is officieel partner van Schüco. We trekken samen op om continu te innoveren. Zo voorzien we Select Windows Kozijnen van mooie slanke rolbandscharnieren, in plaats van de scharnierkappen (die je voorheen aan de buitenzijde van kunststof deuren zag). En zoals inmiddels bekend is, kiest u uit maar liefst 150 verschillende kleuren en structuren. Dankzij de zijdeglans vlammende houtnerfstructuur van LIGNA oogt het geheel als hout, maar is het onderhoudsarm kunststof. Ook leveren wij als enige leverancier zwarte kunststof kozijnen!

Select Windows kozijnen

De laatste ontwikkeling zijn de kozijnen met een nóg betere isolatie en een andere uitstraling op basis van Schüco LivIng profielen. Iedere smaak is per slot van rekening anders. We werken dus naast de Schüco CT70 profielen nu ook met twee varianten van de Schüco LivIng profielen. Dankzij het 7-kamersysteem met aanslagdichting (voor het monteren met een stelkozijn) dragen deze profielen extra bij aan de duurzaamheid van uw woning. Doordat het profiel dieper is, kunt u (te zijner tijd) eenvoudiger triple glas in uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien kwijt.

Schüco Living 3 profielen Select Windows Bijster

 

Schüco CT 70        Hollands Accent   5 isolatiekamers      sierlijke knik              112 mm diep

Schüco LivIng82    Hollands Blok       7 isolatiekamers      6 graden aflopend      120 mm diep

Schüco LivIng82    Hollands Facet      7 isolatiekamers     15 graden aflopend      120 mm diep

Voordelen van Select Windows kunststof kozijnen op basis van Schüco profielen:

Meer wooncomfort?

Woont u in de regio Nieuw Vennep, Lisse, Bennebroek, Noordwijkerhout of Cruquius en bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien op basis van Schüco profielen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. Ons deskundige team adviseert u graag over alle mogelijkheden en legt u graag uit dat wij werken met het VKG Keurmerk.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.