Kunststof schuifpuien in diversen varianten

Al onze schuifpuien beschikken over inbraak vertragend beslag (volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen). U heeft bij ons de keuze uit een kunststof hefschuifpui, kiepschuifpui of een schuifpui met een parallel ventilatiestand. Kortom, voor iedere situatie hebben wij een passende pui.

Kunststof hefschuifpui: gemakkelijk te bedienen

Het bedieningsgemak van onze schuifpuien is grandioos: u tilt (met de robuuste greep) het schuivende deel uit zijn sluiting en opent deze eenvoudig. In gesloten stand biedt uw schuifpui effectief weerstand tegen wind, water en tegen inbraak! Deze pui is overigens zeer geschikt voor mensen met minder kracht (bijvoorbeeld bij artrose of reuma) in hun armen.

Kunststof schuifpui met parallel ventilatiestand

De kunststof schuifpui met parallel ventilatiestand is gemakkelijk te openen en sluiten. Naast de schuifstand biedt deze pui u ook een ventilatiestand van een paar millimeter rondom het schuivende deel. Net als de hefschuifpui is deze pui ook duurzaam, perfect geïsoleerd, onderhoudsarm en inbraakwerend (in gesloten stand).

Kiepschuifpui

Deze pui is ideaal voor bijvoorbeeld in een bungalow of een slaapkamer. Doordat u de pui op een kiepstand kan zetten, is deze perfect voor het ventileren van de ruimte. Het kozijnprofiel van de kiepschuifpui is overigens net zo slank als dat van onze kunststof kozijnen.

Een plissé hordeur voor elk type schuifpui

Een plissé hordeur is de perfecte insectenwering voor elk type schuifpui. Het gaas is geplisseerd en daardoor goed zichtbaar. Dankzij het ingenieuze schakelmechanisme kan deze hordeur in elke stand open blijven staan en schiet de hor niet uit uw handen. De plissé hordeur is stijlvol vormgegeven en (mede dankzij het gevouwen gaas) en perfect afgewerkt.

Schuifpui met Screenline

Wil je een schuifpui op een plek waar veel wind en/of zon is? Vaak kan bij een stevige wind je zonnescherm niet uit. Met Screenline jaloezieën tussen het isolatieglas is dit een prachtige oplossing.  

Voordelen van kunststof schuifpuien

Verduurzaam uw woning tegen een aantrekkelijke rente 

De energiebespaarlening  is door de overheid in het leven geroepen om tegen aantrekkelijke voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning te kunnen financieren. U bespaart (afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt) dusdanig op uw energierekening dat u er in veel gevallen de maandelijkse rente van uw Energiebespaarlening mee kunt betalen.

Meer wooncomfort?

Woont u in de regio Nieuw Vennep, Lisse, Bennebroek, Noordwijkerhout of Cruquius en bent u benieuwd naar onze kunststof schuifpui prijzen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. Ons deskundige team adviseert u graag over alle mogelijkheden, ook voor kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.