Kunststof ramen

Ramen zijn vaak de grootste tochtgaten van een woning. Omdat u de warmte graag binnen houdt, is het belangrijk dat u isolerende ramen heeft. Liefst onderhoudsarm en inbraakwerend. U komt dan vanzelf uit bij onze kunststof ramen.

Net als bij onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpui zijn onze kunststof ramen in de Select Windows fabriek op maat gemaakt op basis van Schüco profielen. U kiest uit 150 kleuren en structuren. Zo past uw draaikiepraam, kantelraam, schuifraam, verhuisraam of vast raam altijd bij de stijl van uw woning. Wij adviseren u graag over de verschillende functies en eigenschappen van isolatieglas.

Geen verschil met houten kozijnen
Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de 100% houtlook en de verdektliggende scharnieren ziet u geen verschil met ramen van hout. U profiteert dus van de uitstraling van hout, maar hoeft uw ramen nooit meer te schilderen. En ook op onze kunststof ramen zit het VKG Keurmerk.

Kunststof raam met 4 ventilatiestanden
Onze kunststof draaikiepramen spannen de kroon. Hier zitten standaard vier ventilatiestanden op. U kiest dus zelf óf en hoeveel u wilt ventileren. En wat ook heel praktisch is bij een draaikiepraam: deze draait naar binnen. Zo kunt u beide zijden van het raam van binnenuit zemen.
Met het PAKD-beslag gaat u nog een stap verder: u opent uw raam in z’n geheel zes millimeter naar binnen zodat u onder alle weersomstandigheden veilig kunt ventileren. Zelfs als er niemand thuis is, want het PAKD-beslag voldoet volledig aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Zonwering
Omdat wij niet van half werk houden, kijken we direct naar de raamdecoratie van uw nieuwe ramen. U kunt kiezen voor Verosol, Screenline® of KeJe. Het is maar net wat u mooi vind en wat past bij de functie van de raamdecoratie die u voor ogen heeft. Wij zorgen ervoor dat wij uw raamdecoratie zonder schroef- of –boorgaten monteren.

Kunststof raam met insectenhor
Een insectenhor kan toegepast worden bij alle naar binnendraaiende ramen en is met een simpele handeling te plaatsen of te verwijderen. De inzethoren hebben grijs gaas en zijn in een groot aantal standaard kleuren leverbaar. Daarnaast zijn ze uiteraard leverbaar in een RAL-kleur naar keuze.

Voordelen van kunststof ramen:

Verduurzaam uw woning tegen een aantrekkelijke rente 

De energiebespaarlening  is door de overheid in het leven geroepen om tegen aantrekkelijke voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning te kunnen financieren. U bespaart (afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt) dusdanig op uw energierekening dat u er in veel gevallen de maandelijkse rente van uw Energiebespaarlening mee kunt betalen.

Meer weten over kunststof ramen?
Woont u in de regio Nieuw Vennep, Lisse, Bennebroek, Cruquius of Hoofddorp en streeft u ook naar meer wooncomfort? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. Ons deskundige team adviseert u graag over alle mogelijkheden en voordelen.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.