Voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren

Onze kunststof deuren maken we (op basis van Schüco profielen) op maat in onze eigen Nederlandse fabriek van Select Windows. U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment kunststof voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren. Allemaal standaard voorzien van inbraakwerend SKG*** beslag.

Kunststof voordeur: naar binnen draaiend

De voordeur is het visitekaartje van uw woning. U stelt onze basis kunststof voordeur helemaal zelf samen met isolatieglas, kozijnstijlen en panelen. Zoekt u een exclusievere kunststof voordeur, dan bieden wij u de keuze uit honderden OBUK sierpanelen met bijvoorbeeld ornamenten, ronde vormen of RVS stroken. Welke deur u ook kiest: al onze kunststof deuren zijn standaard uitgevoerd met kerntrek beveiligend beslag (tegen de bekende inbraakmethode kerntrekken).

Kunststof achterdeur: naar buiten draaiend

Uniek in ons achterdeuren assortiment is het ‘melkmeisje’ (voor- of achterdeur met zijraampje(s)). De achterdeuren draaien altijd naar buiten, maar het keukenraampje naast de deur wilt u natuurlijk het liefst naar binnen laten draaien. Al is het alleen maar omdat u er dan een draaikiepraam kunt plaatsen. Om de achterdeur naar buiten te kunnen laten draaien, gebruiken we een wisselprofiel. Wij leveren het bijbehorende kunststof kozijn uit één stuk zodat u een prachtige ranke profilering heeft.

Extra ruimte met openslaande deuren

Met openslaande deuren creëert u extra ruimte en licht in uw woning. Op deze manier betrekt u de tuin bij uw woning. Ook over de minder fraaie scharnierkapjes op de openslaande deuren hebben we nagedacht. Voor zowel de openslaande deuren, kunststof voordeuren als kunststof achterdeuren hebben we slanke scharnieren ontwikkeld. Een dorpel met luxe uitstraling maakt het geheel af. U heeft de mogelijkheid uit een kunststof IsoStone onderdorpel (grijs of zwart) die alles wegheeft van hardstenen variant, maar veel beter isoleert.

Een hordeur die niet uit uw handen schiet

Een plissé hordeur is de perfecte insectenwering voor enkele en dubbele deuren. Het gaas is geplisseerd en daardoor goed zichtbaar. Dankzij het ingenieuze schakelmechanisme kan deze hordeur in elke stand open blijven staan. De plissé hordeur is stijlvol vormgegeven en (mede dankzij het gevouwen gaas) en perfect afgewerkt.

Voordelen kunststof deuren:

Verduurzaam uw woning tegen een aantrekkelijke rente 

De energiebespaarlening  is door de overheid in het leven geroepen om tegen aantrekkelijke voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning te kunnen financieren. U bespaart (afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt) dusdanig op uw energierekening dat u er in veel gevallen de maandelijkse rente van uw Energiebespaarlening mee kunt betalen.

Meer informatie over kunststof deuren?

Komt u uit de omgeving Hoofddorp, Cruquius, Nieuw Vennep, Lisserbroek of Vogelenzang en bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen en deuren prijzen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12 D in Hillegom.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.