Welkom thuis

Wát was het een heerlijke zomervakantie. Behalve het hoofd is vermoedelijk ook uw portemonnee leeg. Tóch denkt u alweer voorzichtig aan het volgende spaardoel. Dat kán een vakantie zijn, maar bijvoorbeeld ook een investering in uw woning.

Investeer in uw woning

Een euro is maar één keer uit te geven, dus meestal moeten we keuzes maken. Maar… een slimme aanpak biedt extra kansen. Met isolerende kozijnen spaart u bijvoorbeeld iedere maand geld uit dankzij een lagere energierekening. Zo kunt u misschien wel én een leuke vakantie boeken én aan uw levensgenot thuis werken. Slim investeren is het toverwoord.

Vakkundige monteurs

Zo investeren wij in onze monteurs. Uw verduurzamingssucces staat of valt namelijk met een vakkundige montage. Daarom leiden wij onze medewerkers zélf op. Wij zorgen dat behalve de producten en de showroom ook de monteurs VKG gecertificeerd zijn. Wij maken op basis van Schüco profielen in de Nederlandse Select Windows fabriek kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Alles staat onder strenge controle van het VKG. Uw voordeel: u bent verzekerd van een topkwaliteit en uitstekende service- & garantievoorwaarden.

Select Windows Bijster - monteur aan het werk

Select Windows Bijster: een prachtig team

Onze medewerkers hebben de afgelopen weken genoten van een ontspannen vakantie en staan weer fris en fruitig klaar om u van dienst te zijn. In nieuwe bedrijfskleding en met nieuwe bussen van Select Windows Bijster. Wij hebben onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kozijnen én een prachtig team. Alles klopt en dat werkt prettig. Ook u merkt dat als wij met uw woongenot aan de slag zijn.

Select Windows Bijster - nieuwe bedrijfskleding

Kunststof kozijnen: niet onderscheiden van hout

Loop gewoon eens vrijblijvend binnen in onze showroom en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Ervaar dat kunststof kozijnen niet te onderscheiden zijn van hout. U kiest uit tal van kleuren en u hoeft isolerende en inbraakwerende kozijnen nooit meer te schilderen. Kortom: wij laten graag zien wat wij voor u in huis hebben. We hopen u binnenkort te ontmoeten aan de Satellietbaan 12D in Hillegom.

Wij werken op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.