Hollandse Hoek®: rechte hoekverbinding

De Hollandse Hoek is een rechte hoekverbinding ofwel een houtverbinding look (HVL-verbinding). Deze verbinding passen we standaard toe op al onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Dankzij de Hollandse Hoek (rechte hoekverbinding) staat het verticale profiel en het horizontale profiel van uw onderhoudsarm kozijn loodrecht op elkaar, zoals dat bij houten kozijnen ook het geval is. We passen deze HVL-verbinding toe op zowel kunststof kozijnen, ramen, deuren als schuifpuien.

Onderhoudsarm kozijn in HVL of verstek

Wij maken al onze onderhoudsarme kozijnen in de eigen Select Windows fabriek. Hierdoor zijn wij in staat onze kozijnen net zo in elkaar te zetten zoals dat bij houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien gebeurt. Omdat we weten dat veel mensen vaak een authentieke houtuitstraling nastreven, passen we wij standaard de rechte hoekverbinding toe. Heeft u tóch liever uw kozijnen in verstek? Laat het ons weten, dan maken we úw kozijnen in verstek.

Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout

Welk formaat, welke vorm of kleur u een draaikiepraam, openslaande tuindeur of een voordeur ook wenst, wij maken het voor u in onze eigen moderne Nederlandse fabriek. In de kleur en structuur die past bij de stijl van uw woning.
Samen met de verdiepte profielen, de rolbandscharnieren en de houtnerfstructuur zijn uw kunststof ramen en deuren niet langer te onderscheiden van houten ramen en deuren. Zeker met de LIGNA structuur profiteert u van een prachtige zijdeglans vlammende houtnerfstructuur.

Voordelen Hollandse Hoek®:

  • uitstraling van hout;
  • nooit meer schilderen;
  • isolerend en inbraakwerend;
  • altijd op maat gemaakt;
  • 150 kleuren en structuren;
  • tot 15 jaar garantie;
  • VKG-gecertificeerd;
Select Windows Bijster Hillegom

Meer informatie over de Hollandse Hoek®

Natuurlijk wilt u de Hollandse Hoek met eigen ogen bewonderen. Dat begrijpen wij heel goed. We nodigen u dan ook graag uit in onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. Neem van tevoren even contact met ons op dan weten we dat u komt