Select Windows Bijster Kunststof Kozijnen - VKG Keurmerk

Hoe woon jij?

Een geschakelde woning, vrijstaande villa of boerderij? Alleen, samen, met kinderen of een hoop huisdieren? In het buitengebied of in de stad? Iedereen woont anders en heeft dus andere woonwensen. Hoe woon jij?

Hoe je woon of- gezinssituatie ook is. Select Windows Bijster heeft altijd een passend woonadvies. Wens je binnen met buiten te verbinden en heb je behoefte aan meer licht in je woning? Grote openslaande deuren kúnnen een oplossing zijn. Maar is je tuin niet al te groot, dan is een ruimtebesparende schuifpui wellicht een betere oplossing.
 

Extra werkruimte dankzij een dakkapel

Zo creeerde de familie van Zoen uit Nieuw-Vennep extra werkruimte in hun woning door het laten plaatsen van een dakkapel. Binnen één dag werd hun donkere zolder omgetoverd tot een ruime zolder met lichte ruimtes. Lees hier hun hele verhaal.  
 

Gratis Hoe woon jij?-inspiratie magazine

Je kunt alle kanten op, dus een woonadvies vooraf doet wonderen. Woon je in de Duin- en Bollenstreek (in de buurt van Hillegom)? Laat je inspireren in onze uitgebreide showroom aan de Satellietbaan 12D te Hillegom. Je kunt hier in alle rust de mogelijkheden bekijken en je vragen aan onze adviseurs stellen. Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen? Vraag het gratis magazine aan via de website van Select Windows en je hebt binnen enkele dagen het magazine in huis!

Woonadvies op maat

Heb je behoefte aan een advies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Neem gerust contact met ons op dan komen we bij je langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van je woning te bekijken. Daarna voorzien we je geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat. Hopelijk tot snel!

Select Windows Bijster

Satellietbaan 12D
2181 MH  Hillegom
Tel . 0252 534772

info@selectwindowsbijster.nl

KvK 76970396
BTW NL 185 615 752 B03

De showroom is helaas tijdelijk gesloten

De showroom is helaas tijdelijk gesloten i.v.m. de 2e lockdown. Ons team staat evengoed op een veilige manier voor u klaar. Meer informatie kunt u vinden op de Coronapagina

Openingstijden feestdagen

Wij zijn 18 december tot en met 12 uur bereikbaar. Van 19 december tot en met 2 januari zijn wij gesloten. Vanaf 5 januari staat ons team weer voor u klaar.

Reguliere openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08:30-17:30
Zaterdag: 10:00-14:00

Wij werken op dit moment alleen op afspraak. Wilt u per mail of telefonisch een afspraak maken?

Onze showroom is helaas gesloten, maar we zijn u graag van dienst!

Heeft u vragen over onze producten, dienstverlening of eventuele afspraken met ons, neem dan contact op via ons contactformulier

Staat er een montagedatum of een opname bij u thuis gepland, dan gaat die door zoals afgesproken.

Onze showroom is helaas gesloten, maar we zijn u graag van dienst!

Heeft u vragen over onze producten, dienstverlening of eventuele afspraken met ons, neem dan contact op via ons contactformulier

Staat er een montagedatum of een opname bij u thuis gepland, dan gaat die door zoals afgesproken.