Hoe woon jij?

Een geschakelde woning, vrijstaande villa of boerderij? Alleen, samen, met kinderen of een hoop huisdieren? In het buitengebied of in de stad? Iedereen woont anders en heeft dus andere woonwensen. Hoe woon jij?

Hoe je woon of- gezinssituatie ook is. Select Windows Bijster heeft altijd een passend woonadvies. Wens je binnen met buiten te verbinden en heb je behoefte aan meer licht in je woning? Grote openslaande deuren kúnnen een oplossing zijn. Maar is je tuin niet al te groot, dan is een ruimtebesparende schuifpui wellicht een betere oplossing.

Extra werkruimte dankzij een dakkapel

Zo creeerde de familie van Zoen uit Nieuw-Vennep extra werkruimte in hun woning door het laten plaatsen van een dakkapel. Binnen één dag werd hun donkere zolder omgetoverd tot een ruime zolder met lichte ruimtes. Lees hier hun hele verhaal.

Gratis Hoe woon jij?-inspiratie magazine

Je kunt alle kanten op, dus een woonadvies vooraf doet wonderen. Woon je in de Duin- en Bollenstreek (in de buurt van Hillegom)? Laat je inspireren in onze uitgebreide showroom aan de Satellietbaan 12D te Hillegom. Je kunt hier in alle rust de mogelijkheden bekijken en je vragen aan onze adviseurs stellen. Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen? Vraag het gratis magazine aan via de website van Select Windows en je hebt binnen enkele dagen het magazine in huis!

Woonadvies op maat

Heb je behoefte aan een advies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Neem gerust contact met ons op dan komen we bij je langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van je woning te bekijken. Daarna voorzien we je geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat. Hopelijk tot snel!