Geïsoleerde woning woont en werkt prettiger

Geplaatst op 2 maart 2021

isolatieglas - Select Windows Bijster Hillegom

Een prettig en gezond binnenklimaat is natuurlijk van levensbelang. Maar hoe doet u dat als de hele familie thuis zit te werken/leren? Hoe houdt u het letterlijk en figuurlijk gezond binnen?

Met tocht in de rug, wordt de sfeer er sowieso niet beter op. Daarom kiezen zoveel mensen vandaag de dag voor isolerende kozijnen. Zeker in combinatie met het juiste isolatieglas en goede ventilatie voelt dat veel prettiger dan tochtende ramen en deuren. Ook in de zomer zorgen kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien ervoor dat de temperatuur in huis niet te veel oploopt. Zéker deze zomer van belang, want het is onzeker of we op reis kunnen.

Investeren in woongenot

Als het vakantiegeld dan waarschijnlijk toch op de plank blijft liggen, kunt u net zo goed investeren in uw woongenot. En in een prettige werkplek natuurlijk, want we blijven voorlopig nog wel even thuiswerken zoals het er nu naar uitziet. Een geïsoleerde woning woont en werkt prettiger. Isolerende kozijnen zijn temperatuur werend maar vooral ook geluidswerend. Zéker met triple glas hoort u amper iets van wat er buiten gebeurt.

Subsidiemogelijkheden

Het komt goed uit dat de subsidiepot uit de Investering Subsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE) flink is aangevuld voor woningeigenaren. De voorwaarden zijn vanaf begin dit jaar bovendien versoepeld. Zo hoeft u niet per se twee isolerende maatregelen te nemen. U mag ook kiezen om een isolerende maatregel te combineren met een zonneboiler, warmtepomp of een aansluiting op het warmtenet.

Energiebespaarlening

De kans is groot dat u subsidie krijgt als u uw woning op de juiste wijze verduurzaamt, maar u dient het bedrag wel eerst zelf voor te schieten. Heeft u het geld niet direct op de plank liggen, dan kunt u natuurlijk nog steeds gebruikmaken van de Energiebespaarlening van de overheid. Het voordeel: U leent tegen lage rente. De rente betaalt u grotendeels uit het voordeel dat u behaalt op uw energierekening.

Neem contact op voor een advies op maat

Wilt u de sfeer in huis goedhouden? Neem dan contact op met Select Windows Bijster en laat u informeren over isolerende kozijnen. Heeft u behoefte aan een extra werkkamer? Informeer dan vooral ook even naar de dakkapellen die voor extra licht en ruimte zorgen.

Thanks!

Showroom open

Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.