Geplaatst op 12 juni 2017

Groeit u uit uw woning en overweegt u te verhuizen? Bekijk dan eerst eens de mogelijkheden voor een dakkapel. Deze opbouw geeft namelijk veel extra ruimte en licht. Een donkere rommelzolder toveren wij vrij eenvoudig om tot een of meerdere volwaardige kamers. Een dakkapel vergroot uw woning aanzienlijk! Investeer in uw woning!

We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden en uw woonwensen te bespreken. Dankzij onze nauwe samenwerking met Bijster halen we in een handomdraai een radiator weg, zetten er een muurtje bij en verzorgen de elektra. Na een secure meting, gaan we met uw dakkapel aan de slag. U merkt hier niets van. Pas als deze klaar is, rijden we uw dakkapel de straat in en plaatsen we deze binnen één dag. Vanzelfsprekend werken we desgewenst alles tot in de puntjes af. Stuken of schilderen; niets is ons te veel. U heeft dus werkelijk nergens omkijken naar.

Hoge isolatiewaarde

Voor de productie van uw dakkapel gebruiken we duurzame materialen zoals lood, zink en EPDM dakbedekking. Onze dakkapellen staan bekend om een zeer hoge isolatiewaarde. Het dak heeft een gemiddelde warmteweerstand van maar liefst 6.0 m2 k/w RC en voldoet hiermee aan de laatste eisen van het Bouwbesluit.

Dakkapellen met kunststof kozijn

Wij voorzien uw onderhoudsarme dakkapel standaard van het beste kunststof kozijn. Uw complete dakkapel kunt u kiezen in de stijl en kleur die bij uw woning past en denk maar niet dat u het verschil met hout gaat zien. U profiteert wél van de looks van hout, maar de schilderbeurten zijn verleden tijd.

Alle soorten zonwering

Investeer in uw woning! Met isolatieglas in uw kozijnen bent u écht spekkoper. Wanneer u wilt, kunnen we zelfs Screenline binnenzonwering tússen het glas plaatsen zodat wind, regen en vuil geen kans maken. Voor een paar tientjes meer heeft u zonwerende beglazing en zelfs een geïntegreerd rolluik behoort tot de mogelijkheden. We werken de rolluikbak dan direct weg in het boeideel.

Volledig op maat

U houdt bij Bijster alles in één hand. Zelfs als u bijvoorbeeld een schuinoplopende dakkapel wenst, maken wij deze volledig op maat. Dus wilt u graag extra licht en ruimte in uw leven? Wat let u om voor een dakkapel met kunststof kozijnen te kiezen?

Fam. Brand uit Hoofddorp

“Onlangs hebben wij een dakkapel en vliering met vlizotrap laten plaatsen door de firma Bijster. Na een bezoek bij ons thuis om onze wensen te bespreken, kregen we een duidelijke en gespecificeerde offerte. Deze hebben we in de showroom nauwkeurig doorgenomen. Er werd goed meegedacht met onze wensen en mogelijkheden.  De heren die de klus kwamen uitvoeren, werkten hard en netjes en namen de tijd voor eventuele vragen of adviezen. De klus is in de afgesproken tijd geklaard. Alles is netjes en volgens plan verlopen en er waren geen onverwachte extra kosten. Wij zijn erg tevreden!”