Balkonbeglazing: bescherming tegen regen en wind

Heerlijk toch, het hele jaar door genieten op uw balkon of onder veranda? Alleen vervelend dat in Nederland de kans op wind en een regenbui snel roet in het eten kan gooien. Maar wij hebben voor alles een oplossing: balkonbeglazing houdt behalve wind en regen ook lawaai en stof tegen.

Schuifdraaisysteem SF25

Het volglazen Sunflex schuifdraaisysteem SF25 is eenvoudig open of dicht te doen. U draait en schuift met een simpele beweging de glazen panelen (een voor een) open om van het mooie weer te genieten. Bij slecht weer schuift u het balkonglas met hetzelfde gemak weer dicht. U kunt spelen met de verschillende glazen panelen. Bijvoorbeeld de ene zijde open en de andere zijde dicht. U maakt van twee ruimtes in een handomdraai weer één ruimte. Dit hangende systeem is ideaal toepasbaar op uw balkon of onder uw veranda.

Schuifdraaisysteem SF30

Dit schuifdraaisysteem is nagenoeg hetzelfde als de SF25. Het enige verschil is dat de SF30 een staand systeem is. Afhankelijk van de situatie waar u het systeem toepast, adviseren we welk type balkonglas wij het beste toe kunnen passen.

Volglas schuifsysteem SF20

Met het glazen schuifsysteem SF20 van Sunflex schuift u de glazen panelen horizontaal in één of twee richtingen parallel aan elkaar. Bij het openen en sluiten van het eerste schuifpaneel, opent en sluit de ingebouwde meenemer ook automatisch de overige schuifpanelen. Dit staande systeem is tevens uitstekend toepasbaar onder uw veranda of op uw balkon.

Voordelen van balkonglas

  • gemakkelijk te bedienen;
  • volledig uitzicht naar buiten;
  • keuze uit een schuif- of schuifdraaisysteem;
  • beschermt u tegen weer en wind;
  • toepasbaar op uw balkon of onder uw veranda.

Meer informatie over balkonbeglazing?

Woont u in de regio Hoofddorp, Bennebroek, Nieuw Vennep, Lisserbroek of Lisse en bent u benieuwd naar onze balkonbeglazing prijzen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12 D in Hillegom.