Zonwering voor binnen en buiten

Voor zowel binnen- als buitenzonwering zit u goed bij Select Windows Bijster. Voor buitenzonwering hebben wij rolluiken, screens, knikarmschermen en markiezen van het merk Degafit. Voor binnenzonwering werken we samen met Verosol en Screenline®.

Zonlicht weren en sfeer creëren

Fel zonlicht kan erg hinderlijk zijn. We hebben voor u dé oplossing als u relaxed tv wilt kijken of gebruik wilt maken van uw computer zonder last te hebben van storend zonlicht. Wij bieden u binnenzonwering die scherp zonlicht filtert én het contact met buiten behoudt. Zo creëert u direct sfeer in huis.

Verosol binnenzonwering

Met binnenzonwering van Verosol blijft ’s zomers de warmte en ’s winters de kou (dankzij het zonwerend textiel) buiten en wordt licht in gedoseerde mate doorgelaten. De gemetalliseerde (aluminium laag aangebracht op de buitenzijde van het doek) zonwering kan worden toegepast bij warmte- of lichtwering, meer privacy of een combinatie van beide. Verosol binnenzonwering is verkrijgbaar in verschillende doeksoorten waarmee elke gewenste mate van verduistering, transparantie en privacy kan worden bereikt. Uiteraard verkrijgbaar in meerdere soorten stof, kleuren en producten zoals rol- of paneelgordijnen, plissés en lamellen.

Screenline® binnenzonwering

Bij Screenline® binnenzonwering zit uw raamdecoratie of zonwering tussen het isolatieglas verwerkt. U heeft hierbij de keuze uit 3 soorten systemen:

Jaloezie

De jaloezie is door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Screenline® is prima toepasbaar in eigenlijk al uw kamers in huis.

Plissé black-out

Plissé black-out is een dubbele honingraad stof. Dit systeem wordt dankzij de 100% verduisterende stof vaak toegepast in slaapkamers en is door een bediening optrekbaar.

Raamdecoratie van KeJe

De Splendid Pliss is een raamdecoratieproduct in een aluminium frame die d.m.v. magneetband en staalband zonder boren of schroeven op het kunststof kozijn gemonteerd wordt. Het systeem kan voorzien worden van 4 verschillende stoffen (decoratief, niet doorschijnend, 100% verduisterend en duo stof) waardoor het voor elke ruimte geschikt is.

Meer informatie?

Woont u in de regio Nieuw Vennep, Noordwijkerhout, Vogelenzang of Bennebroek en bent u op zoek naar binnen- of buitenzonwering? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12 D in Hillegom. U bent van harte welkom!

Thanks!

Showroom open - bezoek op afspraak

Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.