8 zekerheden om te kiezen voor Select Windows Bijster, u zult verbijsterd staan!

  1. Select Windows Bijster bestaat al ruim 20 jaar. Dit komt door tevreden en enthousiaste klanten. Wilt u een referentie? Kijk op de pagina referenties of vraag ernaar in de showroom!
  2. Select Windows Bijster heeft een bouwkundige achtergrond.
  3. U kiest voor echte kwaliteit met maar liefst 15 jaar garantie op uw kunststof kozijnen én 10 jaar garantie op de kleur.
  4. U heeft de mogelijkheid alle producten te bezichtigen en te testen in onze speciaal hiervoor ingerichte showroom.
  5. Bijster is VKG Keurmerk (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) lid. Meer info? Lees erover op de website van onze branchevereniging.
  6. Onze Select Windows kunststof kozijnen op basis van Schüco profielen en glas zijn voorzien van belangrijke keurmerken die u kwaliteit, kleurzekerheid en volop garantie bieden.
  7. Alle montagewerkzaamheden worden door vakkundig en speciaal gecertificeerde eigen monteurs verricht.
  8. Altijd eerlijk advies en één aanspreekpunt: van advies tot oplevering.

Wilt u verder praten over onze zekerheden, een advies op maat over de kozijnen in uw woning of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op!

Thanks!

Showroom open op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen om gebruik te maken van ons contactformulier.