Select Windows Bijster

Sinds kunststof een enorme vlucht heeft genomen, zocht aannemer Bob Bijster een goede en betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen Hillegom

Nét op dat moment was de marketingorganisatie Select Windows op zoek naar een partner die Hillegom (Duin- en Bollenstreek) voor haar rekening wilde nemen. Dat liet Bob zich maar een keer zeggen. Omdat de producten van Select Windows perfect aansluiten bij Aannemersbedrijf Bijster startte hij daarnaast in 2003 Select Windows Bijster.

Kozijnen voorzien van de beste keurmerken

Select Windows Bijster verkoopt de best verkrijgbare kunststof kozijnen in de markt. Gemaakt van de kwalitatieve Schüco kozijnprofielen. Daarnaast beschikken de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien over alle keurmerken zoals het VKG, SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Van advies tot oplevering

Doordat Bijster een relatief klein bedrijf is, komt u Bob tegen bij zowel het adviesgesprek, de aanschaf, het inmeten en het bestellen. Onze eigen vakkundige, geschoolde monteurs plaatsen zelf, uiteraard volgens VKG-voorschriften en onder begeleiding van Select Windows Bijster. U heeft dus te maken met één aanspreekpunt. Uiteraard wordt op kantoor alles beheerd en vastgelegd en op deze manier is er altijd iemand die u kan helpen.

Bouwkundig en servicegericht

Dankzij Bobs bouwkundige achtergrond en zijn jarenlange ervaring als timmerman/aannemer geeft u uw verbouwing zorgeloos uit handen. U kunt rekenen op de juiste adviezen. Bijster staat bekend om kwaliteit, eerlijk advies en servicegerichtheid.

Meer informatie?

Woont u in de regio Hoofddorp, Nieuw Vennep, Vogelenzang of Bennebroek en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12 D in Hillegom. U bent van harte welkom en we informeren u graag over de mogelijkheden voor uw woning.

Thanks!

Showroom open op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen om gebruik te maken van ons contactformulier.