Vouwwanden: toepasbaar in verschillende situaties

Uw woonkamer afsluiten van uw serre is mogelijk met een vouwwand. Tevens bent u geluid en temperatuurverschillen de baas met een vouwwand. Vouwwanden zijn bovendien prima toepasbaar in de achtergevel van uw woning.
Vouwwand: aluminium, hout of gecombineerd

Het voordeel van een vouwwand (aluminium, hout of gecombineerd) is dat u alle delen volledig open kunt zetten. Door uw vouwwand open te vouwen, blijft er een relatief compact geheel over. Op deze manier behoudt u de volledige opening in de achtergevel van uw woning.

Vouwwanden - Select Windows Bijster Hillegom

Glazen harmonicawand

Naast de achtergevel van uw woning is een volglazen vouwwand ook toepasbaar in uw woon- of slaapkamer. Onze vouwwanden hebben een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen, maar verliezen geen ruimte en zicht. Door de glazen delen weer open te schuiven, heeft u met hetzelfde gemak weer één ruimte. Gemak, comfort en dus meer woongenot. Ook als opening naar een naar uw balkon of dakterras is een vouwwand ideaal. Zelfs onder een veranda komt dit systeem goed tot zijn recht.

Geïsoleerde vouwwand

Onze vouwwanden zijn naar binnen of buiten te vouwen. Door de glazen panelen open te schuiven heeft u in een handomdraai één grote ruimte. Het is ook mogelijk één deur aan te geven die als loopdeur gaat fungeren. In gesloten stand heeft de vouwwand een perfecte isolatie tegen temperatuurverschillen en geluid.

Voordelen van vouwwanden:

  • gemakkelijk te bedienen;
  • veel lichtinval met een glazen vouwwand;
  • ruimtes flexibel indelen;
  • bescherming tegen regen en wind;
  • volledig open te zetten.
Select Windows Bijster Hillegom

Meer informatie?

Komt u uit de regio Nieuw Vennep, Noordwijkerhout, Vogelenzang of Lisserbroek en wilt u meer informatie over vouwwanden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12 D in Hillegom. U bent van harte welkom en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Thanks!

Showroom open op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen om gebruik te maken van ons contactformulier.