Voordelen van het VKG Keurmerk

Kunststof kozijnenramendeuren of schuifpuien kopen, is geen dagelijkse bezigheid voor u. Voorkom problemen en koop uw producten bij een bedrijf dat het VKG Keurmerk mag dragen, zoals Select Windows Bijster.

Waarborgfonds

Het Waarborgfonds biedt financiële zekerheid. Volgens het Waarborgfonds VKG Keur mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de VKG Keurmerk leverancier zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds VKG keur dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere VKG Keurmerk leverancier. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan de VKG besluiten tot terugbetaling van de aanbetaling.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het VKG controleert het hele proces onafhankelijk: van productie tot en met montage. Controle op de productie van de kunststofprofielen, de productie van de kunststof kozijnen, ramen en deuren. En tot slot controleren onafhankelijke keurmeesters de montage van de kozijnen.

Veiligheid

Kunststof kozijnen zijn zeer inbraakveilig. Ze zijn vervaardigd van een sterk splintervrij PVC en een stalen binnenwerk. Verder voeren we de kozijnen standaard uit met een meerpuntsvergrendeling. De inbraakwerende kwaliteit van de kunststof kozijnen en het hang- en sluitwerk zijn gegarandeerd goed. Uw VKG Keurmerk leverancier levert producten die voldoen aan de norm voor inbraakwerendheid – NEN 5096, klasse 2 – en aan het Bouwbesluit.

Duurzaamheid

VKG bedrijven leveren niet alleen energiezuinige kozijnen, die u helpen energie te besparen. Maar dankzij de VKG bedrijven krijgen oude kunststof kozijnen een tweede leven. Het VKG recycle systeem zorgt voor de inzameling en recycling, alle VKG leden werken hier aan mee.

Geschillenregeling

Wanneer blijkt dat ondanks alles u niet tevreden bent, heeft de VKG een klachtenregistratie en een geschillenregeling speciaal voor de consument.

Service

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de kozijnen, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen, of gebruik maken van het service formulier op de website. Houdt hierbij altijd het papierwerk met uw klantnummer, besteldatum en dergelijke bij de hand.

Voordelen VKG

  • Financiële zekerheid;
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid;
  • Veiligheid;
  • Klachten- en geschillen regeling.
Thanks!

Showroom open - bezoek op afspraak

Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.