Kunststof kozijnen: zonder verfbeurten, in de kleur die u wenst

Geplaatst op 16 juni 2021

Kunststof kozijnen Zonder verfbeurten, in de kleur die u wenst - Select Windows Bijster Hillegom

We horen vaak: ‘zien is geloven’. Dat is zeker het geval met de kunststof kozijnen van tegenwoordig. Haak niet af! U heeft gelijk: ‘kunststof kozijnen’ klinkt niet sexy, maar u krijgt er geen spijt van als u verder leest!

U moet een ware kenner zijn om tegenwoordig het verschil te zien tussen de traditionele houten kozijnen en kunststof kozijnen van Select Windows Bijster. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de vlammende zijdeglans houtnerf structuur (LIGNA) is het verschil tussen hout en kunststof praktisch niet zichtbaar.

Altijd stralende kunststof kozijnen – nooit meer schilderen

Wat wél een groot verschil is, is dat hout na een poosje dof wordt en kunststof als nieuw blijft. Het mes snijdt aan twee kanten, want bij Select Windows Bijster in Hillegom horen we van veel mensen uit de omgeving dat ze de ladder niet meer op durven om de kozijnen te schilderen. Daar komt bij dat schilders steeds duurder worden doordat ze verplicht zijn om op hoogte met een steiger te werken.

Lagere energiekosten met kunststof ramen en deuren

En niet alleen de schilder wordt duurder, ook de energiekosten rijzen tegenwoordig de pan uit. U heeft hier allemaal geen last van met kunststof kozijnen, ramen, deuren, een kunststof schuifpui of openslaande deuren van kunststof. Deze zijn namelijk hartstikke isolerend. O ja: en inbraakwerend. Alle producten voldoen 100% aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Zonwering tússen het isolatieglas

Bijster adviseert u ook graag over isolatieglas. Met bijvoorbeeld HR++ glas in kunststof kozijnen, is het ‘energie-bespaar feest’ compleet. Desgewenst plaatsen we uw jaloezieën tússen het isolatieglas. Met deze Screenline binnenzonwering maken vocht, vuil en wind geen schijn van kans op uw aanschaf. En het ziet er prachtig uit!

Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid met VKG

Het is natuurlijk geen pakje boter dat u koopt, dat beseffen we bij Select Windows Bijster heel goed. Daarom hebben we onze leveranciers met zorg geselecteerd. Dat dit helemaal goed zit, weten wij zelf, maar u nog niet. Eens: een bedrijf kan van alles roepen, maar is het ook waar? Mede daarom heeft Select Windows Bijster het VKG-certificaat. Meer over de betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en veiligheid van het VKG leest u hier.

Bezoek de showroom in Hillegom

Wilt u ook nooit meer schilderen en meer weten over de kunststof kozijnen van Bijster die in 150 kleuren verkrijgbaar zijn in een mat/metallic of houtnerf structuur? Bezoek onze showroom aan de Satellietbaan 12B of vraag vrijblijvend een offerte aan. De koffie staat voor u klaar.

Thanks!

Showroom open op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen om gebruik te maken van ons contactformulier.